Legalizați drogurile!

Cred în teoria conspirației, aia care spune că trebuie să murim cât mai mulți, pentru ca un grup s-o ducă mai bine. Cred în asta. Nu cred motivul cu “resursele sunt puține“. Să fim serioși. Atâta timp cât există pământ și apă, să tot creștem roșii, ceapă, castraveți și lubeniță. Nu moare nimeni de foame.
Că nu se mai dorește agricultură, e altă mâncare de pește. Că-i solul poluat, cred. Însă nu e TOT pământul saturat de otravă, să fim serioși. Altfel n-ar mai crește pomi și iarbă în Pripiat.
Nu vor mulți să fie agricultori. Nimic de zis aici, însă nu cred că ți-ar trebui mare uzină de înțelepciune și mult timp liber să-ți crești singur fructele și legumele.
Însă nu despre asta vreau să vorbesc. Aduc în discuție problema drogurilor. Mai precis, cele ilegale.
drogurileIndustria cocainei e afacere de sute de miliarde anual. Toate afacerile astea mari, au la conducere un ciumete d-ăsta de învârte pe degete președinți, politicieni, țări, oceane, milioane de proști. Alde Rothschild, de exemplu.

Și-i plină industria asta a drogurilor de bani. De ce? Pentru că-s al naibii de scumpe. 60 lei cică 3 grame de iarbă? Fă-o mă nene legală! Să fie 10 lei kilu’!
Să nu se mai vândă la colț de stradă ca să se consume în wc-ul de la liceu. Să poată să și-o ia orice aspirinist.

Se știe ce face. Dacă tot fumezi zi de zi te damblagește, te face să vrei mai multă, mai tare. Foarte bine. În 3-4 ani atunci, mori! Nu-i nevoie de zeci de mii de chimicale, e-uri, chemtrailuri, poluare and stuff ca să moară un capsoman! Lasă-i drogurile ieftine!

Cocaina. O tragi pe nas, o bagi în venă? Să fie gratis! Din trei doze îți cântă popa? Perfect! Aia-i calea, nenică!

Uite așa va scăpa lumea de milioane de cretini. Căci nu ești om cu scaun la cap ca să nu tragi pe nas otravă că mori, nu?
Numai un dezaxat ar face așa ceva. De ce nu trageți pe naș niște șoricioaică? Să vezi senzația dracu cu aia mă… Pisezi și un paracetamol lângă ea și-l bagi la venă.

drogDesigur, mai există și problema aia cu “el e băiat bun, însă anturajul l-a făcut să se apuce de droage“. Dacă e atât de bun pe cât crezi, nu se bagă în cârdășie cu indivizi periculoși. Mai ales că NU IES BANI MULȚI DIN ASTA, drogurile fiind ieftine, după cum am zis mai sus.
Deci treaba asta nu stă-n picioare. că nu văd copii care să se ascundă de părinți că bagă 3 aspirine pe zi, nu? Dacă ar fi drogurile ieftine ca aspirinele, n-ar mai exista industria asta a drogurilor.
Ei, dar nu s-ar mai face bani mulți! Nu-i bai, bani se fac din orice. Fă extrem de scumpe nucile de cocos. Sau laptele de soia. Nu, ar trebui ceva care să creeze dependență. Apa mă. Apa minerală, apa plată. Pază la orice pârâu. Să vezi cum faci bani atunci din apă. Sau femeile! Să fie veverița foarte scumpă! Și ca să te însori să-ți trebuiască zece ani de umblat după acte și accize. Și cât de repede ar muri juma de populație.
Apoi poți să revii la normal. Lași apa moka și scoți drogurile de pe piață. Le faci iar ilegale. Și timp de câteva zeci bune de ani, ai scăpat de problema asta.
Să fim serioși, treaba asta cu drogurile a apărut în anii 60. Odată cu războiul din Vietnam. Că asiaticii pisau semințele de mac și produceau opiul. Și așa a ajuns la scară industrială în America. Nu intru în detalii. Opiul a fost adus în America de chinezii de făceau calea ferată. Ar trebui să știe orice prostovan asta.

Spanac mă, dar tu ce-ai tras pe nas de îi dai înainte cu prostia asta? Nu ți-e rușine? Cum de mai trăiești mă și acum?

Nu trag nimic pe nas. Adevărul e că nici nu beau alcool mult. O gură de vișinată la 3 zile și-o bere la săptămână. Nu fumez, nu prizez, nu beau alcool. Și dacă și-un prostovan ca mine (după cum ați crede citindu-mi materialul) poate face asta, înseamnă că și voi, inteligibilii spațiali ați fi în stare de atâta treabă. Să nu băgați otravă în voi!

Acest text este un pamflet. E de râs, de amuzament. A, da… Și-am trecut la sezonul 2 din Breaking Bad!

There are 20 comments left Go To Comment

 1. Lisa /

  Să-nţeleg că ai şi vreun text care nu e pamflet? 🙂

  Aş fi comentat, m-aş fi luat de tine, dar dacă e pamflet, ce să mai zic…

  1. Spanac / Post Author

   Am și texte de nu-s pamflete, însă lumea nu prea știe să citească printre rânduri.
   Comentează, zi-mi unde și de ce greșesc.

   1. Lisa /

    Domnule, ştiu că ai şi texte care nu sunt pamflete, eram ironică, nu cu răutate, dar ironică. Înţeleg şi eu cam ce aluzii faci, să ştii, dar nu înseamnă că toţi ar trebui s-o facă. Aşa că eu, prin ironia pe care am făcut-o, am scos în evidenţă importanţa faptului că ai precizat că e pamflet.

    1. Spanac / Post Author

     Știu că înțelegi, făceam și eu mișto 🙂

 2. Mariana /

  Pamflet-pamflet, dar ceea ce ai scris in acest articol se potriveste al dracului de bine! Iti doresc o zi cat mai buna!

  1. Spanac / Post Author

   Se potrivește, de aia l-am și scris. Treaba cu pamfletul este pusă ca să priceapă ceva și ăia care nu pricep textul din prima.

 3. Vladimir /

  Votez cu tine 😀

 4. Minnie /

  Eu traiesc in ‘tara drogurilor libere’ si chiar asa “pamflet” sa stii ca nu e….. :))
  Cand ai un copil la liceu si cand jumate din liceu fumeaza “iarba” de care zici tu…… cum il convingi sa nu o faca si el?
  Usor de scris sau “pamflat”! :))

  1. Spanac / Post Author

   Ai grijă de la iarbă să nu treacă la altceva. Și iarba să n-o folosească zi de zi, ca pe-o țigară obișnuită.

  2. Vladimir /

   Nu-l convingi, ca nu poti. O face. Si nu pateste nici pe dracu’. Asa cum 70-80% din liceul ala vor ajunge oameni seriosi si platitori de pensii exact la fel ca parintii lor la fel de fumatori de “iarba”. Iar asta e un procent de reusita mai bun decat in Romania unde-s ilegale. Problema nu sunt drogurile gen “iarba”, ci educatia.

   1. Spanac / Post Author

    Și iarba să fie naturală. Nu plină de chimicale cum ți-o vinde Ghiță la colțul străzii. Aia te distruge la creier. Ca și etnobotanicele.

 5. aidan_ovidiu /

  Boss, eu nu cred ca rastafarienii care baga iarba de zeci de ani au dat nas in nas cu moartea din cauza fumatului, dar cred ca tu vorbesti chestii pe care nu le cunosti si te ascunzi sub eticheta “pamflet”…

  1. Spanac / Post Author

   Lasă-i p-ăia. Ăia au iarbă naturală, de la mama ei. Care nu face nimic rău, e chiar benefică. Și e diferită de ceea ce se vinde pe străzi.

   1. Vladimir /

    Mai, “iarba” e “iarba” si n-a omorat pe nimeni. Nu e drog periculos si nu poate fi pus in aceeasi galeata cu un LSD sau heroina. Cred ca nu exista picior de occidental sa nu fi fumat asa ceva la viata lui si-s majoritatea intregi si bine merci iar aia care nu sunt oricum aveau vreo bubita la cap si daca nu treceau la droguri de high-risk deveneau alcoolici sau altele.
    Altfel, ca concluzie, eu unul sunt de acord cu legalizarea conditia fiind educarea in prealabil a potentialilor consumatori. Macar demistificarea subiectului, indreptarea unor idei preconcepute despre droguri si formarea unui minim de cultura generala legata de riscuri, consecinte si probleme. Toate astea facute serios fara drame latine si ochi dati isteric peste cap.

    1. Spanac / Post Author

     Da, despre asta voiam să discut în partea a doua a articolului. Și-o voi face, când îl voi scrie. Despre educarea clienților. Ceva ce-ar trebui să se predea în școli, odată cu educația sexuală.

 6. Mazăre /

  Prietene, eşti aşa de pe lângă subiect că ar trebui să-ţi triplez articolul în sine pentru a răspunde la toate aberaţiile ce le arunci pe aici, însă mă rezum doar la paranoia conspiraţionistă. Dacă eu aş fi ăla de vinde droguri, păi mie, după tine, ce mi-ar conveni, “să moară cât mai mulţi?” sau sa ” fie cât mai puţini?(cărora să le vând) “, dacă aş fi un mare şmecher din ” cercul ăla oportunist ” păi mie ce mi-ar surâde, să existe cumpărători pentru al meu produs, sau să nu existe? Dacă e vorba să existe vreo conspiraţie, şi aceasta să fie în interesul ” unora “, atunci ea ar fi exact invers, SĂ FIE CÂT MAI MULŢI, să am de unde scoate banul, nu cât mai puţini. În rest… lucrează la logică.

  1. Spanac / Post Author

   Dacă citești bine articolul, vezi de fapt că are logică. Ieftinești drogurile și scumpești APA și SAVARINA.
   Și cum nu putem trăi fără alea, scoatem bani.

 7. Szasz Sebes Paul /

  Ai perfecta dreptate !

 8. Rudolph Aspirant /

  Mie, desi habar nu am daca ai dreptate sau nu, mi-a placut acest articol ! Plus te admir ca nu esti dependent de nicotina !

  1. Spanac / Post Author

   Nu-s dependent de nicotină, dar sunt dependent de altele…

Leave a Reply