Legătura între genialitate și mustață

V-ați întrebat vreodată care este legătura între genialitate și mustață? Nu v-ați pus niciodată problema asta! Ei bine, nici eu! Însă azi mi-am dat seama că este o legătură tare strânsă.
De exemplu, cel mai inteligent om de-a trăit vreodată, pare-se c-ar fi fost Einstein. Ei bine, acesta purta mustață.
Galileo Galilei? Mustață + barbă. Michelangelo? Tot barbă, tot mustață. Francisc Vaștag? Max Planck? Mustață! Tatăl meu? La fel! Și evident, exemplele pot continua gârlă.
Însă am să mă opresc la partea artistică. Nu a mustății, ci a chestiunii articolului în cauză. Mi-am dorit să pictez când eram mic. Asta pe lângă faptul că, întrebat în clasele primare, într-o zi am spus scafandru, într-o zi milițian, iar cu altă ocazie, ditamai boacăna. Am zis că vreau să mă fac hitlerist!

Însă, de cele mai multe ori am zis că vreau să fiu pictor. Nu știu de ce, însă m-a atras întotdeauna Țipătul de Edvard Munch.
The_Scream

Care, în tinerețe… purta mustață! Dovada? Autoportretul acestuia, din 1895!
self-portrait-with-burning-cigarette-1895.jpg!Blog

Și de ce vă zic de pictură? Păi voi știați de acest anunț?

Saptamana reducerilor la materiale pentru artisti incepe pe 21 noiembrie si se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday Mustash. Saptamana reducerilor la Mustash se desfasoara atat online, cat si in magazinul Mustash din Bucuresti Calea Grivitei nr.37

Nu, căci nu v-ar interesa pictura nici cât negru sub unghie. Ia ziceți, e pentru hipsteri, cocalari și gay, este? Rușine mă, rușine!

Eu sper să mă apuc acum de pictură. Am pus ochii pe o panza pictura 100x150cm – 99 RON/buc. să-mi iau vreo 3. Fac 3 tablori mari de n-au nici la Luvru! Mai îmi iau ceva acuarele, niște materiale pentru artisti și culori și m-apuc de treabă. Dacă marii pictori au făcut o operă de artă în 2 ani, să zic că-n 6 ani termin și eu o capodoperă. Pe care s-o vând apoi cu milioane de dolari!
Ce, nu mă credeți? Păi când aveți scule profesioniste de la Mustash, succesul e garantat!

Aceasta postare a fost citita de 959 ori !

Comments

comments

Leave a Reply