Mai există hi5?

hi5Cică defunctul hi5 nu ar fi chiar așa de mort. Că mă pomenesc azi cu mesaj de la el.
Că ar fi 12 persoane pe care ar trebui să le cunosc. Doișpe inși. După 5 ani în care n-a dat niciun semn de viață, cică 12 inși tre să-i cunosc. bullshit.
Habar n-aveam că mai am cont de hi5. L-am creat acum hăt timp, să tot fi fost 8 ani de atunci. De când era el în vogă. Cred că am stat 30 de minute în toți anii pe contul ăla. Habar n-am user și parolă.

Cred că-s zeci de site-uri d-astea “de socializare” la care mi-am făcut cont. Alde Deezer ăla. Tot primesc mesaje că mă urmărește X-ulescu sau Crățescu Dorel.

Zicea cineva de timpul petrecut online și offline. Cum cel petrecut online suprimă până la urmă timpul offline. Socializarea aia bătrânească cu datul mâinii, salut mă Gigi, ce mai zici mă Sandule, ia uite că s-a scumpit berea
Chestii d-alea de demult uitate.
Văd ceva și mai îngrijorător. Când suntem în afara casei, tot pe net stăm. Musai smartphone-ul în mână. Că dacă nu dai check in că ești la Unirii, e jale.
La fel și tweeturile. Le înțeleg p-alea cu mesaj. Care să-ți dea o informație, ceva folositor. Dar faza cu tweeturi de genul “vai ce m-a prins ploaia“, “iar mi se face foame“, sunt idei care n-au nicio noimă.
Nu te urmărește nimeni cu sufletul la gură să afle că te-a prins ploaia, fix la Unirii, că ai dat check in și tweet. Sau dacă e vreun d-ăla, e jale. Și pentru el că n-are viață personală, și pentru tine. Că nu știi niciodată cu nebunii ăștia cum e treaba. Când îți dă în cap, just for fun.

Recunosc, în metrou și eu sunt cu telefonul în mână. Însă nu stau pe net. Dacă am folosit netul pe mobil când eram undeva era pentru că n-aveam acces la computer. Habar n-am să compun mail pe telefon. Sau să configurez fel de fel. Că mă întreabă dacă sincronizez toate datele cu feisbuc, twitter, yahoo mail, contacte, Dumnezeu știe cu mai ce.

Le dau nu. Un nu hotărât. M-am fript o dată cu sincronizarea unui iphone și de atunci fug de așa ceva. Da, lăsați-mi un iphone în mână șu 300 de contacte de copiat în PC. Le voi scrie manual, în 2 săptămâni cred că e gata treaba.

Mi-am adus aminte, cu ocazia asta să revăd pe ce drac de site-uri m-am mai băgat în tinerețe, să-mi dau delete…

Wăleu mamaă! Oferte noi de aur, e cu galbeni acum hi5. Am vrut să dau delte și iată ce plânge:

Anulează contul
Sigur vrei să-ţi anulezi contul?

Prietenii tăi de pe 15 îţi vor duce lipsa.
Îţi vei pierde toate fotografiile.
Vei pierde tot progresul actual din jocuri.
Vei pierde accesul la aplicaţia mobilă.
Vei pierde toate creditele de aur.

anda o
Claudiu A
Coldusu D
Cristi C
D0lc3 B

Dacă îţi anulezi contul, poţi pierde definitiv întregul profil, fotografiile şi toţi prietenii de pe hi5 şi nu vei mai putea recupera aceste elemente în viitor. Dă clic mai jos pentru a-ţi anula contul sau anulează-l prin poştă.

Da, vreau să îmi anulez contul hi5
Nu, vreau să îmi păstrez contul hi5

Anulează contul
Contul tău hi5 a fost anulat.

One gone, 30 or so more to go…

Acest e-mail este o confirmare a anulării contului tău hi5. Am eliminat şi informaţiile tale de profil de pe toate paginile publice hi5. Aici sunt incluse profilul, numele, vârsta, locaţia şi fotografiile tale. Conform politicii noastre de reţinere a documentelor, îţi aducem la cunoştinţă că toate datele tale vor fi păstrate pe o perioadă de minim şase luni. Ne pare rău că pleci şi sperăm să ne revedem cât mai curând.

Acest e-mail de confirmare unic a fost trimis de hi5 Inc., 110 Pacific Mall Box #117, San Francisco, CA.
Toate e-mailurile de la hi5 vor fi trimise de pe domeniile noastre oficiale, @tagged.com sau @taggedmail.com, către adresa de e-mail folosită la înregistrare. Nu te vom contacta niciodată de pe nicio altă adresă de e-mail.

There are 13 comments left Go To Comment

 1. maria agurita ignat /

  Uăi da nu ţi-a tremurat mâna când ai dat delete? Neapărat trebuie să faci acu un priveghi! E musai nene 😛 😛

  1. Spanac / Post Author

   Nimic mă. De-aș ști și restul de siteuri, cu conturile aferente, aș șterge tot.

 2. Stoian Ciprian /

  Abia acum ai aflat ca mai exista ? 🙂

  A fost cumparat de tagged ! 😀

  1. Spanac / Post Author

   Ce e ăla tagged?

 3. Mortu /

  Vrei sa iti dau hi5?
  Ridica mana!

  1. Spanac / Post Author

   E bate cupa Ș))

 4. Alin /

  Nu ma pricep asa bine la sociologie, dar sunt suficient de inteligent incat sa inteleg multe din domeniu. Cred ca obsesia asta e o boala a mileniului 3 in randul omenirii, fiindca traim vremuri negre, in care ne ferim cat putem de cei din specia noastra. Devenim animale de prada, si tragem fiecare pentru el.

  Ecranul unui pc este exact ca un SCUT, un scut care te apara de interactiunea directa cu semenii, dar iti creeaza si iluzia ca totusi o faci. Desi sigur, e doar o iluzie…

  E amuzanta obsesia asta, dar e si foarte nociva… E trist sa constati ca ne ascundem….ca traim vremuri atata de negre incat ne e frica de ceilalti….

  1. Spanac / Post Author

   Deci și tu ai sau ai avut cont… 🙂

   1. Alin /

    Eu vorbeam in general, pe mine nu m-a atins flagelul asta.. Da, am facut si eu cont pe hi5, din plictiseala. Dar cand vad ce cocalareala e in ziua de azi…eu sunt sfant pe langa astia…

    1. Spanac / Post Author

     Știu! Și eu am stat maxim juma de oră pe cont, am adăugat niște prieteni de pe mirc și aia a fost tot.

 5. Alin /

  Ce spui de astea, prietene ?

  1. Spanac / Post Author

   Tineretul. Ce, tu nu ți-ai făcut poze la cucul gol? Să fim serioși.

 6. Alin /

  Bine ma Spanac. Nu, nu mi-am facut poze la cuc. Generatia noastra nu a fost asa depravata, chestiile astea sunt doar de vreo 5 ani incoace, de cand cu “criza”, au innebunit toti oamenii parca…

  Facebook deja este un site porno, asa ceva nu a mai existat vreodata….e vai de cucul nostru, cu asa distrusi nu avem niciun viitor… S fenomenul asta e de abia la inceput… Halal mileniu 3

Leave a Reply