A mânca inteligent este o artă

Anul trecut a fost mulțumitor, deși putea fi cu mult mai bun. Se spune că în orice zi trebuie să facem trei lucruri: să mâncăm, să lucrăm și să ne jucăm. M-am distrat prea puțin și sunt prea stresată. Am muncit pe brânci, am suferit, dar am și am avut unele succese pe plan profesional. În schimb, am mâncat mai mult decât aș fi vrut. Nu știu ce IQ am, însă cineva spunea că a mânca este o necesitate, dar a mânca inteligent este o artă.

Dacă m-aș lua numai după trupul meu, aș spune că n-am mâncat inteligent. La începutul anului trecut mă gândeam că trebuie să slăbesc. Am rămas numai cu gândul. Asta discutam cu cea mai bună prietenă a mea, Simona. Locuind în același bloc, am fost colege de la grădință, până în liceu. Chiar dacă n-am urmat aceeași facultate, am rămas bune prietene și ne vizităm aproape zilnic.

Simona se oprește la mine dimineața, la o cafea. Ea e instructor de fitness, iar eu, contabilă. Munca mea e sedentară, așa că am trecut de câteva ori pe la sala ei, dar mi s-a părut tare obositor. Pe ea mișcarea o distrează, dar pe mine mă stresează, fiindcă nu se vede imediat că depun efort fizic. Așa că am lăsat-o mai moale cu sala.

Despre asta discutam și în dimineața asta. Simona mă încuraja:

– În corpul tău se ascunde o sirenă suplă. Trebuie s-o scoatem la iveală!

– Mda, deocamdată sunt o balenă eșuată, îi răspunsei eu, aprinzându-mi o țigară.

– Și de fumat ar trebui să te lași, îmi sugeră Simona.

– Ai vrea să mă las de fumat, să țopăi ca o căpiată și să nu mănânc nimic.

– Ba să mănânci mai multe legume…

– Cea mai bună legumă e porcul. Aş înghiți un porc cu fulgi cu tot! Ți-ar plăcea să mănânc umbră de porc cu miros de cartofi prăjiți!

– Vreau să ai un corp frumos și sănătos, ca acum câțiva ani, punctă Simona, adăugându-și cafea în ceașcă. Însă tu mânânci și preventiv, ca să nu ți se facă foame!

– Nu toate putem fi silfide! Trupul tău e un defect profesional, fiindcă asta ți-e meseria!

– Trebuie să fii mândră de corpul tău! Câte kilograme ai?

– Nu vorbi de funie în casa spânzuratului! Mi-e rușine să-ți zic…

– Dar nu ți-e rușine să le ai! Păcat că nu s-a interzis șaorma în Uniunea Europeană.

– Interzicerea șaormei ar fi însemnat crimă împotriva umanității! Femeia care mănâncă și nu se îngrașă, e vrăjitoare. Tu ești vrăjitoare!

– Mi-ar plăcea să fiu! Te-aș obliga să mănânci supă cu furculița! Tu nu mănânci inteligent, asta-i buba!

– Asta știu și eu. Mai bine mi-ai spune ce să fac!

– Plec la sală, spuse Simona, ridicându-se. Notează-ți un site: http://iamlimitless.ro/reset. Citește și ia aminte! Pa!

Am înhățat laptop-ul și am accesat site-ul indicat. Am dat peste cel mai inteligent program de nutriție și slăbit, Reset by Limitless. În doar 5 ani, a schimbat total viața a peste 5000 de persoane, fericite de rezultate. Urmându-l, voi afla formula simplă, sănătoasă și eficace de a-mi remodela trupul și de a-mi reeduca apetitul.

– În prima lună urmez un plan de alimentație personalizat și aflu rețeta de slăbire Limitless, cum îmi potolesc pofta de dulce, de ce mă îngraș și cum să slăbesc.

– În cea de-a doua lună, o să pot alcătui un meniu sănătos și gustos pentru mine și familia mea.

– În ultima lună de program, aflu detaliile secrete legate de implementarea permanentă a unui stil de viață sănătos, pentru a nu mă mai îngrășa.

După aceste 3 luni, voi fi la curent cu știința pe baza căreia s-a alcătuit acest program nutrițional. Până la finalul lui, pot slăbi mult. Îmi voi crea un stil de viață sănătos și echilibrat, fără să simt că, de fapt, țin o dietă. Da, voi opta pentru programul Reset.

Dar trebuie să aleg unul din cele trei planuri alimentare. Cum primii 100 de abonați beneficiază de reduceri de preț, ar fi bine să mă grăbesc. Există pachetul on board, care costă numai 175 lei (în loc de 270), pachetul all-inclusive, 375 lei (nu 500), iar pachetul ultra all-inclusive, 675 lei (nu 850).

Planurile alimentare cuprind câte 5 mese pe zi, pentru femei, iar pentru bărbați, câte 6, alcătuite dintr-o diversitate de grupe și subgrupe de alimente. În plus, dacă nu sunt mulțumită de program, mi se restituie banii în 30 de zile.

Ce beneficii prezintă programul nutrițional Limitless?

– am acces la cel mai bun plan nutrițional dedicat, oferit de un specialist experimentat;

– economisesc timp și bani, fiindcă programul e online, iar urmând orice altă dietă, aș cheltui mai mult și fără folos;

– câștig energie;

– pot urma programul oriunde: la serviciu, acasă, în țară sau peste hotare;

– îmi îmbunătățesc digestia și, desigur, sănătatea. Somnul meu va fi mai odihnitor;

– pot afla opinia unui nutriționist experimentat, folosindu-mă de grupul de Facebook, email ori Skype;

– planul de alimentație e rațional și lesne de implementat, așa încât voi ști ce să mănânc pe săturate;

– poate cel mai important beneficiu e faptul că voi slăbi între 10 și 18 kg, fără să fac foamea, obișnuindu-mă să mănânc întotdeauna inteligent.

În numai 3 luni, îmi voi modifica în bine stilul de viață, definitiv și permanent. Grozav, nu? Mulțumesc, Simona, asta da resetare!

There are 2 comments left Go To Comment

  1. Fotograf nunta Brasov /

    Mancam sa sa traim, sau traim ca sa manacam. Cred ca la asta se reduce totul. Fain articolul si videoclipul

    1. Spanac / Post Author

      Păcat că, în ultima vreme, mâncăm numai prostii, mai nimic natural. Plastic ambalat frumos, văndut ca orice, margarinâ, brănzâ topitâ, cașcaval și fel de fel.

Leave a Reply