Mărimea contează?

Iată o întrebare care e-n mințile tuturora. Anume dacă mărimea contează.
Sunt cazuri în care mărimea contează mult, alte cazuri în care este neimportantă.

De obicei când auzim întrebarea asta, ne gândim invariabil la sex. Mărimea jucăriei contează? DA!
– Ura!!! țipă femeile înnebunite de bucurie. Spanac le-a dat dreptate.

cockContează, dar… pentru că un dar mare aici, direct proporțional cu jucăria masculină. Contează, dar din cauza femeii.
De obicei femeia știe cât îi ei de ajuns. 16-17. Poate mai mic, poate mai mare. Evident există și nesătule cărora nu le ajunge atât. Acestea, dragii mei, se numesc Găleți!
Mai este o categorie de femei care cred că mărimea contează. Pofticioasele.
Pofticioasa are ochii mai mari decât e ea construită genetic. Dorește ditamai armăsarul. Și bietul om reușește s-o bucure doar cu vârful. Ea urlă de plăcere iar ăla se enervează.
– La dracu ai cerut fă juma de metru?
– Lasă că să-mi ajungă!

Deci mărimea contează, e toul în funcție de parteneră. Cum majoritatea femeilor sunt cât se poate de normale, un 16 le ajunge. Există și excepții, după cum am mai zis.

Și-am terminat despre sex. Să vedem unde mai contează mărimea?
Salariul. Ăla musai să fie cât mai mare. Extrem de mare. O imensitate. Cu cât mai mare, cu atât mai bine.

Telecomanda TV. Bărbații vor telecomanda asta să fie o imensitate. Și să controleze nu numai TV-ul, ci și videorul, combina muzicală, cortina de la duș, ușa de la frigider, când și cum să curgă apa în baie, jaluzelele, precum și unele aparate de aer conditioinat. Iar adevărul e că se pierd în două telecomenzi. Una de la TV și ailaltă de la decodor. D-aia mă uit rar la TV. Am ecranul mare, deoarece știu că în acest caz mărimea contează, dar mă pierd în telecomenzile alea. Dacă apăs pe ceva greșit trebuie stins și Tv-ul și decodorul apoi luat totul de la capăt. Și de obicei apăs pe ceva aiurea exact când e ceva interesant. Vreau să dau mai tare și iau cealaltă telecomandă. Sau o țin invers și apăs pe alt bunton…. e jale!

tvMonitorul și TV-ul. Da nene, astea la fel. Dacă n-are diagonala de peste 1 metru, e vai de el. Diagonala cât mai mare și pixelii cat mai mici.

Vilă. Păi dacă nu e palat, tot degeaba. O cameră de zi, una în care să dormi, o cameră de studiu, o cameră de joacă (nu pentru copii, pentru tine, deoarece e plină de monitoare de 2 metri, console, xboxuri, computere ultraperformante, simulatoare, fel de fel), o cameră de schimb (dressing) și fel de fel. De până la urmă ajungi să pierzi jumate de zi trecând prin toate camerele.

assDa, bărbații au mania grandorii. Cu cât sunt mai mari toate în jurul lui, cu atât mai bine. Numai femeia să fie mică. Ce depășește 1,70 e animală. În schimb musai să aibă sânii imenși. Plus curul de braziliancă.

Îmi aduc aminte de un banc ceh pe tema asta. Descrieți femeia perfectă vă rog.
– 1, 20 înălțime…
– De ce așa scundă?
– Păi e de ajuns pentru un mumu…
– Așa…
– Apoi să aibă capul plat!
– Dumnezeule mare, de ce?
– Ca să stea bine halba de bere!
– Așa…
– Iar urechile să le aibă în formă de toartă de halbă.
– De ce?
– Ca s-o poți apuca bine în caz că vrea să fugă!

Apoi, despre femei am zis. Excepțiile doresc ditamai mătărânga. Însă își doresc altceva cât mai mare.
Diamanul de la inel. Păi să fie cât un ou de bibilică și tot e mic.

Apoi geanta. Să fie un ditamai sacul. Și ea se va chinui singură să care acel sac. Și dacă-l reverși, scoți de acolo te miri ce.

victoria-geantaFarduri, rujuri, telefoane, chei, acte, căști, mp3 player, eșarfă, o bluziță de schimb, un briceag (să fie), vreo 2 desfăcătoare de bere (nici ea nu știe ce-i cu ele acolo), vreo 3 brichete, o cutie de chibrituri, un măr, un pisoi chior, aparat foto, sticlă de suc, 4 sticluțe de ojă, o roată de bicicletă, lanțul de la bicicletă, vreo 2 farfurii, lingură și furculiță, telecomanda de la TV și de la aerul condiționat, tampoane, bețe de urechi, o lanternă, baterii de schimb, vreo 3 pixuri și 2 creioane (toate de culori diferite) o rolă de scoci, un elastic de vreo 3 metri, ac și ață de vreo 5 culori, vreo 4 soiuri de medicamente și vreo 3 soiuri de creme. Cremă de față, cremă de mâini, cremă de picioare. Bașca o sticluță de săpun s-ăla cu spirt. Și un pachet de șervețele umede.

Și dacă mai e loc de portofel, e bine. Dacă nu e loc, geanta o va ține pe mână, iar portofelul în mână. Deci și la geantă mărima contează. Cu cât mai mare, cu atât mai bine.
La fel la pantofi. Nu vorbesc de mărimea lor. Ci de camera unde se află pantofii. Și aici mărimea contează. Camera să fie depozit. Și un roboțel care să aducă femeii pantofii doriți, să nu mergă mult ea.

Peste tot vom întâlni și bărbați și femei, cărora le va fi mai confortabil ceva cât mai mare. E-n natura umană.

Voi ce credeți? Mărimea contează? Ce doriți să fie (cât mai) mare?

There are 3 comments left Go To Comment

 1. carolina /

  primul vot. conteaza! 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Zi și tu când și de ce 🙂

 2. Savoir Faire /

  Vorba din popor: femeia tre’ sa aibă mainile mici si sa fie copilaroasa.
  Si in cazul asta marimea joaca un rol crucial.

Leave a Reply