Masini in leasing auto noi si rulate – afla din aceste randuri de Elite Cars Leasing

Intr-o lume aflata in continua schimbare si evolutie, nimic nu simbolizeaza mai bine progresul tehnologic decat masinile smart pe care le vedem pe sosele. Cu fiecare an care trece, industria auto scoate modele de masini care reusesc sa surprinda soferii si chiar trecatorii pentru ca si ei sunt participanti la trafic, de pe trotuar. De la automobilele electrice care se incarca singure pana la vehiculele autonome care schimba pentru totdeauna modul in care ne deplasam, masinile sunt cu adevarat niste investitii.

Pentru cei interesati de o noua achizitie, Elite Cars Leasing vine cu propuneri interesante. O masina poate fi cumparata si in leasing, in rate acceptabile. Chiar daca nu ai toti banii la un loc, poti opta pentru acele rate convenabile. Elite Cars Leasing ofera in leasing auto noi si rulate, vei putea sa iti cumperi masina visurilor fara un efort financiar considerabil.

De ce Elite Cars Leasing si nu un alt dealer?

Pentru ca oferta propusa de aceasta echipa este una irezistibila. In primul rand ai parte de o flota generoasa de masini din care poti alege marca dorita. Fiat, Mercedes Benz, Tesla, BMW, Audi, acestea sunt doar cateva branduri care trebuie reamintite. In al doilea rand trebuie sa stii ca masinile sunt unele verificate si bine puse la punct inainte de a fi puse in vanzare. La baza exista un intreg proces respectat de catre echipa Elite Cars Leasing.

Exista si un al treilea rand? Exista! In cazul in care nu iti gasesti modelul de masina preferat, vei putea discuta cu un membru al echipei pentru a-ti aduce masina la care visezi de mult timp.  In cateva zile vei putea sa iti vezi bolidul la care visezi inca de mic copil. Se stie ca baietii sunt atrasi de masini inca de cand sunt mici, cand sunt mari acestia fac tot posibilul sa conduca o masina cu multi cai putere.

Pe site-ul oficial gasesti mai multe detalii

 Elite Cars Leasing iti ofera mai multe cai prin care poti intra in posesia masinii preferate. Poti opta pentru trade in sau buy back, sunt doua mijloace care te ajuta pe tine sa investesti in ceea ce iti doresti. Iti dai masina veche si o iei pe cea noua, suna destul de convenabil, nu-i asa? Se ofera un an garantie sau 15.000 de km pentru toate masinile, indiferent de brand.

In pagina oficiala elite-cars-leasing.ro gasesti mai multe detalii despre masini, dar si despre acest proces de cumparare. Nu trebuie sa iti pui visul pe pauza doar pentru ca banii sunt o problema, vei avea parte de niste rate convenabile daca alegi sa colaborezi cu Elite Cars Leasing. Vei putea sa echilibrezi cheltuielile de zi cu zi si sa platesti in acelasi timp pentru masina ta.

Un membru al echipei Elite te va ajuta sa intocmesti dosarul pentru ca acesta sa fie complet si sa aiba toate actele necesare procesului. De mentionat ca aceasta colaborare, dintre tine si echipa se va mentine pe toata durata procesului de cumparare-primire.

Contact:
0755 944 449
office@elite-cars-leasing.ro

Leave a Reply