Mass media. Împărțită între Cioabă și legendarul bec de la IKEA.

Dar gata nene! Peste tot numai știri despre Cioabă văd. Mă așteptam să fie difuzată știrea asta în neștire, dar ți se întoarce de la un punct. La ce ca și Tânăr și neliniștit. Pe la episodul 5000 așa ți se ia. Te poți reapuca la episodul 6000 fără probleme. Nu s-a întâmplat nimic important.
Acum, mai nou, e la modă asta cu becul de la IKEA.

Ce mama dracului e cu voi fraților? Vă plângeți că e prea mult Cioabă scăldat în aur la TV și vă apucați de bancuri cu becuri. Ce face acel bec? Care e faza cu becul? Și de ce mama naibii e așa știre națională? Mâine se va sesiza CNN-ul:
– Băi, am văzut că la români e un viral. Ceva cu-n bec de la IKEA!
– Reclamă mascată?
– Nu prea, că urlă că li s-a ars becul!
– Atunci e pe bune. Trebuie să scriem și noi musai!
– De ce?
– Păi cum să se strice mă becul de la IKEA? Când ăla e proiectat să fie mai rezistent ca un buncăr atomic?
– Sunt români mă! La ăia se strică orice!
– Cum adică?
– Era un banc.
Un american, un rus și un român sunt prinși de islamiști și închiși în celule ermetice. Fiecare primește două bile de oțel. după 3 zile americanul vorbea cu bilele de parcă erau prieteni buni, rusul se certa cu bilele de parcă era nevastă-sa și soacră-sa, iar românul stătea liniștit. L-au întrebat unde-s bilele. El a răspuns foarte calm că una s-a stricat și pe cealaltă a pierdut-o

– Păi bine băi Spanac, deșteptul pământului, despre ce să scriem, când faza cu becul, ARDE… Sau nu, după caz, că s-a stricat!

Vă dau eu mă despre ce să scrieți. Uite aici ce zice:

Participați la concursul pentru Buzurel.ro și produsele lor pentru copii.
Și dacă tot nu știți ce să alegeți, vă dă Spanacul niște sfaturi.
Ia un fotoliu de burete, de exemplu. Dacă ar fi mai mari, mi-aș lua și eu unul. Nu de alta, dar aș face abdomene până să mă ridic de pe el, și-as da jos din burdihan.

– Și ca premiu ce avem?

Iete un notebook băi. Asta-i ca premiu. Na d-aici! Al naibii de subțirel, cu diagonala de 13.3 și sistem de operare Android. Perfect pentru bloggeri! Cică rulează și SpanacTV la rezoluție maximă!

OAN133_01

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Pingback: Becul. Acest obiect multifuncțional | Spanac /

Leave a Reply