Mesaj pentru toate timpitele care-si baga colagen in buze

Pe langa faptul ca se vede, si se vede urat orice fel de interventie cu substante “umflatoare” pe meclele voastre, trebuie sa recunosc ca un barbat – si ma refer aici la toti purtatori, legali sau ilegali, de falus – in momentul in care zareste la orizont o femeie cu buze mari (a se intelege senzuale!) nu se gandeste nici o clipa la sarut. Barbatul, legal sau ilegal, se gandeste invariabil si cu duiosie la o felație.
Woman with big lips pouting

Este inutil sa va mai distrugeti fetele dragute si tinerele si sa va trageti ca proastele la xerox, doar ca sa-i aratati unui anume animal ca voi faceti dragoste cu gura mai bine decat “amaratele” alea care n-au c***t in buze. Pentru ca animalul e tot animal si pleaca, oricum, la alta mai desteapta.

Concentrati-va pe educatie si caracter si poate o sa va “cauzeze si voua in bine!

Mihai Mărgineanu

Nu am cuvinte. Gagiul a avut curajul să scrie chestia asta, lucru de care nu am văzut mulți bărbați în stare. Jos pălăria!

Aceasta postare a fost citita de 1873 ori !

Comments

comments

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Pingback: Mesaj pentru toate timpitele care-si baga colagen in buzeBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro /

 2. Rudolph Aspirant /

  Dar in video-ul de mai sus nu aveau toate operatii estetice nereusite, numai o minoritate. Cateva aratau chiar ca niste femei obisnute, era una mulatra si vreo doua negre care mi s-au parut total obisnuite, plus vreo 2 cu ochelari care erau si alea comune, insa majoritatea cred ca aveau tot felul de defecte genetice, adica nu erau urate, ci mai degraba erau bolnave asa congenital cam asa la fel ca tine cu mesa ta de par alb si cu EKG-ul defect. Ma rog tu nu ai defect din ala asa sever si rar de tot care sa-ti cauzeze la distanta intre ochi sau simetria fetei, tu ai unul asa mai comun si mai des intalnit, (relativ, ca si tu esti unic totusi asa in felul tau), dar nu ai zis daca ai poate cumva degetul mic ridicat asa un pic stramb in sus din nascare, ca sa fim mai siguri daca de la cromozomul 3 ti se trage ca esti asa de simpatic si de talentat la scris, sau o fi o coincidenta total intamplatoare.

  1. Spanac / Post Author

   Melodia mă! E vorba de-o melodie. A pus un amețit poze cu gagici pe fundalul melodiei, nu-i videoclipul original!

   1. Rudolph Aspirant /

    Eu sunt afon asa ca nu inteleg ce zice cineva daca mai si canta pe deasupra, de aia zic ca si videoclipul conteaza daca doreste cineva sa-mi comunice mie ceva cantat plus daca melodia nu e semnata de Mozart ca sa iasa comunicativa de la sine si fara nici un cuvant pe langa ea. (Poate sa fie si Bach fara cuvinte sau Salam cu cuvinte ca tot nu inteleg.)

 3. Ciprian Lospa /

  Botoxul/colagenul amorteste zona obrajilor pana-n spre urechi/frunte si tot de aia n-au retardatele astea riduri. Da’ cica trebuiesc schimbate in 10-15 ani si astea, deci trebuiesc cateva mui in anii astia, ca peste 10-15 ani nimeni nu prea le mai tufe. 😉

  1. Spanac / Post Author

   La babe (peste 60 de ani), trebe injectat botox în jurul buzelor din 6 în 6 luni. De ce crezi că au ajuns unele niște sperietor? Donatella Versace și Jocelyn Wildenstein…

Leave a Reply