Misterele din… Metrorex!

Am pentru voi o poză. Și după ce-o priviți veți vedea de ce e un mister total poza aia.
Oricât m-aș fi gândit, nu există o explicație logică.
imag3013

E o urmă de încălțăminte de damă. O singură urmă, a piciorului stâng. Unde e dreapta? De ce apare doar o urmă?
Că dacă ar fi mers femeia pe șine, n-ar fi făcut un singur pas.
Dacă i-ar fi scăpat ceva pe jos între șine și-ar fi sărit acolo, după acel ceva, avea două urme de picioare. Poate doar să fi avut piciorul drept de lemn?
Și-n primul rând ce caută o încălțăminte de damă acolo între șine? Deoarece și femeile care ar avea ce căuta între șine, numai cizme de cauciuc ar purta!
E urma de sanda cu tocul înalt, din plută.
Și după cum “scenarii am în cap, o mie, trebuia să fac regie“, hai să bag niște scenarii.

1) O tipă cu săndăluțe stătea și aștepta metroul. E foarte cald (chiar și la metrou te coci dacă e aglomerație, pe peron, nu doar în tren). Sună telefonul. Gagica îl scoate din geantă, dar cum e toată lac de apă, îi scapă telefonul pe jos. Face o boltă și cade între șine. Gagica, îmbrăcată bine, cu ținută office nimphe.ro, că vine de la job, nu vrea să ceară ajutorul nimănui. Sare pe șine. Cu piciorul drept pe partea unde nu e praf pe jos, iar cu stângul în praf. Bun, până aici, cam trasă de păr povestea, însă e plauzibilă. DAR MAI DEPARTE? CUM A IEȘIT DE ACOLO? Că dacă era să se întoarcă cu fața spre peron, punea și piciorul drept în praf! Dacă era să facă pivot pe stângul, ca dreptul să nu se bage în praf, urma era altfel, era o chestie ca un evantai!

2) Gagica era o prostituată luată de angajații Metrorex. Care se destrăbălau cu ea naptea prin scorburile tunelelor. Însă cum de are numa o urmă acolo?
Ori o ținea unul în brațe și n-a mai putut s-o țină. Și gagica a pus piciorul jos. Apoi a luat-o altul în brațe. Însă nu prea văd cum asta. Pentru că dacă era așa, se vedeau urmele pașilor lor… Ceea ce nu este cazul. Deci doar dacă tipa mergea fix pe șină, să vadă câți pași poate să meargă (recordul meu de acum 10 ani este de 348 de pași – calea ferată) și s-a dezichilibrat și-a pus piciorul jos. Poate asta ar fi singura explicație. Tot plauzibilă și asta. Deoarece nu văd eu vreun angajat al Metrorexului cu traseista fix la locul de muncă. p-acolo printre șine, șobolani, ulei de motor și metrouri pline de graffitti. Feeric!

Și dacă tot v-a luat durerea de cap de la atâta gândire a misterelor, hai să vedeți ce face prietenul meu C în stațiile de metrou…

Și la final apare și un decolteu. Pentru că se poate!

Aceasta postare a fost citita de 2045 ori !

Comments

comments

There are 9 comments left Go To Comment

 1. Savoir Faire /

  In caz ca poza nu-i de metrou, ci de tren clasic, ar exista cateva explicatii mai plauzibile:

  1.
  O tipa era in cabina de wc, se usureaza si vrea sa arunce cu o mana de var pt. dezinfectie.
  Din moment ce capacele nu functioneaza bine, tipa se enerveaza si da cu piciorul.
  Avand papuc sau sanda (sau alta incaltaminte usoara), incaltamintea aluneca (pudem deduce ca e curent in cabina, sau pur si simplu ii aluneca)
  Incaltamintea cade, lasa o urma pe var si in cele din urma este miscata de curentul format in spatele trenului in miscare.

  2.
  E iarna si umed.
  Cineva arunca cu sare solida, ca sa nu inghete sina.
  Sarea se topeste si in mod lent se evaporeaza, in locul respectiv raman urme (pete) albe exact ca in imagine
  Urma poate avea explicatii multiple, femeia a facut pasul respectiv pe alb si pasul consecutiv pe lemn sau metal, deci pasul urmator nu se vede

  3.
  Urma aia de pas ar putea sa nu fie o urma de pas, ci jumatate de bec acoperita cu unul dintre materialele din ipotezele de mai sus.
  Sigur, e mai probabil sa fie urma de pas, dar e posibil sa fie si bec.
  Poza e 2D.. in 2D au loc o multime de iluzii.

  4.
  Acel alb ar putea sa provina din faptul ca anumite bacterii prezente in urina, atunci cand ajung la nivel de colonie, sunt albe.

  Am prezentat cateva ipoteze probabile si posibile, nu spun ca fix asa s-a petrecut, ci ca asa s-ar fi putut petrece.

  1. Spanac / Post Author

   Poza e la metrou. Însă teoriile tale sunt geniale. Ar trebui scrisă o carte pe tema asta :))
   Poza e făcută acum câteva zile în metrou. Deci ce poți să-mi spui având astea 2 informații?

 2. Pingback: Misterele din… Metrorex!Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro /

 3. Savoir Faire /

  1.
  Pe caldura de foc, niste draci de copii vin sa se bata cu apa si faina si murdaresc locul respectiv.
  Cand stai in picioare, singurul contact cu pamantul este incaltamintea, deci daca un copil a avut unul dintre picioare in locul ala exact cand faina a luat contact cu pamantul, apoi a luat piciorul de acolo,ar rezulta o urma.

  2.
  Niste copii murdaresc cu apa si faina
  Apoi o femeie trece si cu unul dintre picioare lasa urma, cu celalalt paseste pe metal sau ciment, deci al doilea pas nu se vede.

  3.
  Un om face cumparaturile apoi intra la metrou.
  Omul se grabeste sa intre in vagonul de metrou pana sa se inchida usile.
  Fix inaitne sa intre pe usile care urmeaza sa se inchida, omului i se rupe plasa si ii cade sub vagon un pachet de faina.
  Metroul porneste, faina se imprastie si curenul produs de metrou scoate ambalajul de faina din cadru.
  Urma poate sa fie lasata prin metodele de mai sus.

  1. Spanac / Post Author

   Nu se poate. Coane tu vorbești serios? Râd de mă c.. pe mine!

 4. Pingback: Pantalonii scurți versus fusta mini. | Spanac /

 5. Mihaela /

  Eu cred ca se plimba pe sine cantand: My life will go on, cu mainile intinse ca pe Titanic, sa dezechilibrat o singura data pentru ca a uitat versurile ..si de aici urma de sanda.

 6. My name is Efleuraj /

  Nu este vorba despre nici o faina. Aceea este o solutie speciala care se aplica intre sinele metroului pentru a absoarbi umezeala. Urma aceea este mai mult ca sigur lasata de angajatul/a Metrorex care a imprastiat solutia acolo.

  1. Spanac / Post Author

   Păi și de ce este o urmă de sanda de damă? Alea n-ar fi trebuit să fie încălțate în cizme de cauciuc? În metrou e mizerie, șobolani… Totuși explicația ta pare plauzibilă. a mers numai pe lângă șină, și-a turnat pudră d-aia. Și într-un moment de neatenție a pus piciorul acolo. Și a intrat pe peron pe la ușa de la capăt, din tunel deja. Da, e o explicație logică. Mulțumim!

Leave a Reply