Mobila la comanda – o solutie practica si la indemana pentru amenajarea casei tale

Intentia de a reamenaja, respectiv de a mobila o noua locuinta este sustinuta fara doar si poate de optiuni de mobilier dintre cele mai interesante. In fapt, la ora actuala exista atat de multe posibilitati privind acest aspect,  incat mai dificil este a te orienta dupa o solutie singura.

Atunci cand pornesti in cautarea propriu zisa a mobilei insa, iti dai seama ca lucrurile se complica tot mai mult. Gasesti greu ceva care iti place cu adevarat si cand o faci descoperi ca nu se potriveste deloc din punct de vedere al dimensionarii. Si alte astfel de situatii apar atunci cand crezi ca te-ai apropiat de solutia optima pentru mobilare.

Lucrurile se schimba insa complet atunci cand te orientezi dupa o metoda nu noua, insa majoritar ignorata – mobila la comanda. Trebuie sa identifici un producator potrivit, care sa ofere complexitate, diversitate, dar mai ales solutii personalizate, optiuni variate privind materialele, finisajele, etc.

Un reper pentru multi este Arta Mobilei, un producator despre care poti afla mai multe pe site-ul oficial – https://arta-mobilei.ro/. Iata care sunt avantajele de care ai parte cand te orientezi spre o astfel de alternativa, pe care le regasesti devenind client al acestui producator.

  • Tu alegi dimensiunile

O mare problema a mobilierului pe care il gasesti gata de cumparat in magazinele de mobila se refera la dimensionarea lui. Rareori se intampla sa gasesti un model care sa se plieze preferintelor tale si care totodata sa se potriveasca din punct de vedere al dimensiunilor in spatiul destinat. Atunci cand alegi serviciile pentru mobilier la comanda, aceasta problema dispare pentru ca tu esti cel care alege cum sa fie mobila pana la ultimul centimetru.

  • Tu stabilesti materialul si finisajele

Nu de putine ori ti s-a intamplat poate ca atunci cand ai gasit ceva pe placul tau sa existe totusi un detaliu care sa iti displaca. Pentru ca nu ai cum sa intervii asupra acestuia, mobilierul fiind deja in varianta lui finala, te consolezi cu gandul ca nu mai este o optiune. In realitate, situatia este mai roz. Prin mobilier la comanda tu esti cel care dicteaza regulile, deci poti avea ca reper un model preferat, desigur adaptat dupa preferintele tale. Este valabil atat in cazul materialului de baza, cat si a finisajelor acestuia, a accesoriilor din dotare, a elementelor de decor daca e cazul.

Un alt avantaj de care ai parte optand pentru mobilier la comanda este ca te poti orienta in asa fel incat sa te orientezi intr-un anumit buget, mai convenabil decat in cazul in care ai fi cumparat mobila deja fabricata. Asta e valabil pentru ca tu alegi materialele, dimensiunile, modelul, deci alegerile tale influenteaza costurile.

Cu atat mai usor iti va fi sa iei decizia potrivita in aceasta privinta, pentru ca Arta Mobilei iti ofera sfaturi si consultanta de specialitate. Orice nelamurire pe care o ai o poti clarifica cu expertii, cei care au ani de experienta in spate si care vor gasi in mod cert o solutie optima pentru tine.

Aceasta postare a fost citita de 567 ori !

Comments

comments

Leave a Reply