Movie 43. Sau cum să te cântărești pe tine de râs…

Fraților, am zis că-n viața mea n-am să râd mai mult la un film. M-am uitat aseară la Movie 43.
De când sunt n-am râs mai cu poftă. Cred că n-am mai râs în halul ăsta de la schetchurile cu Baldy man…

Uite unul de exemplu.

Dar să revin la Movie 43. Băi, am râs cu lacrimi la tâmpeniile alea.

Doi adolescenți tâmpiți sunt păcăliți de fratele unuia dintre ei să creadă că un filmuleț de-al lor e vizualizat de milioane de ori pe secundă pe youtube.
Cei doi se hotorăsc să-l păcălească pe puștiulică.
Și-l roagă să-i ajute să caute cel mai secret film din istorie, adică Movie 43. O scorneală de-a lor.

Și s-apucă puștiulică să caute pe net, pe internetul militar, sparge servere, fel de fel. Și dă de fel de fel de filmulețe tâmpite.
Primul era cu Hugh Jackman, care avea pe gât… o pereche de cojones.
balls
Băi, face să-l vezi, pe cuvântul meu. Și era la o întâlnire oarbă c-o gagică. Și na, comicării p-acolo ce făcea ăla cu ouăle, ceva de speriat. Nimeni nu observa mândrețea de bijuterii, decât gagica aia cu care era la masă.
Epic a fost când a dat ăsta s-o pupe pe frunte…

Între timp, fratele lui puștiulică ăla haxorul pământului și fratele Greuceanului de Fier se duce în camera copilului, îi ia laptopul și se ascunde cu el în baie. Apoi intră pe toate siteurile pornografice posibile, ca să-i umple ăluia mic laptopul de viruși. Așa voiau să se răzbune pe el.

În timpul ăsta, haxorică și flăcăul ălalalt dădeau de fel de fel de filmulețe cel puțin cretine. Cu un copil care e învățat acasă, cu niște negrișori care au fost prima echipă de negri de basket, fel de fel.

Și tot căutând ei pe net, dau de un mafiot rus care le spune să n-apese pe un buton de vizualizare. Evidet ei apasă, apar niște japonezi care-l omoară pe ruznac, ei voiau să afle unde e Movie 43 ăsta. Haxorul dă vina pe un coleg de școală al lui frate-su, japonezii îl prind pe copilul ăla și-i taie un deget, ceva de nedescris.
Un alt scheci de mi-a plăcut la culme a fost cu Johnny Knoxville și tâmpitul de Seann William Scott. Ei prind un spiriduș, jucat de Gerald Butler și-l iau la bătaie să le dea aurul.
Că legenda așa spune. La capătul curcubeului e un spiriduș călare pe-o grămadă de bani de aur.
Ei, și până la urmă se bat ăștia doi netoți cu spiridușul și cu fratele spiridușului, de apare din găleata cu bani. Se caftescă ăia 4, de-s amândoi oamenii la final plini de sânge, cu un ochi scos și spiridușii morți. Îi aruncă la gunoi apoi Johnny îi zice ăluia că mai are o surpriză pentru el. Deschide o ușă și pe un pat era o zână!

Ăla era extaziat:
– Super, ce face zâna?!
– I suck cocks for gold coins!

Băi, cum să nu râzi la așa ceva???

Apoi arăta din culise, când făceau ăștia mișto unii de alții, și-o fază tare a făcut-o Knoxville… Când gagica a zis că sucks cocks for gold coins, el face:
– So do I!

Mai era un scheci super mișto, c-o tipă care se mută la gagică-su. Numai că ăla avea o pisică nebună, desen animat. Care visa că se culcă cu tipul! Și gagica se crizează și vrea să scape de pisică. Eu, ca mare crescător de două mâțe ce sunt, spun că tipa n-a procedat cum trebuie. În loc să momească animalul cu mancare pentru pisici, tâmpita pârăște pisica stăpânului. Și-o face atât de stângaci încât stăpânul crede că ea e nebună, nicidecum pisica aia afurisită. Uite mă cum femeile și animalele partenerului nu se împacă bine. Dar deh, unde nu-i cap, vai de picioare. Și de ochi și de cap… Că o omoară niște copii la un picnick… Musai trebe văzut filmul!

There are 11 comments left Go To Comment

 1. Dana /

  Doamne!!!! Asta este film?!?!? =)))))))))))))))))

  1. Spanac / Post Author

   E ceva ce n-ai să vezi… E pișu lumii, combinat cu-n lampadar de marmură, aruncat peste un baldachin turcesc. totul în mijlocul deșertului, cu avioane trecând razant pe deasupra. Și ornat cu zahăr pudră.

 2. addicted /

  Eu am avut proasta inspiratie de a ma “inarma” cu ceva de mancare iar unele faze m-au facut sa…. renunt la a mai manca. :))

  1. Spanac / Post Author

   Care faze nene… Că a fost delicios tot filmul :))

 3. Teglas Adrian /

  Poza aia e de tot rasul=))) Ma tot foiesc sa-l vad de ceva timp, dar dupa ce am citit aici nu cred ca scapa weekendu asta!

  1. Spanac / Post Author

   E pișu lumii nene. Am râs azi noapte pe înfundate și tot am trezit-o pe nevastă-mea de 2 ori…

 4. Sorin /

  Te rog sa faci o recomandare si pt filme seriale …!

  1. Spanac / Post Author

   Păi mă uit la 3 seriale. Supernatural, Hawaii 5-0 și The walking dead.
   Nu mă uit la alte chestii de se văd acum, gen Dexter, game of thrones, alice în țara viermilor vii etc…

 5. Paul /

  Vazut! Geeniiiial! :)) A reusit si m-a surprins in cel mai placut mod posibil :>

  1. Spanac / Post Author

   De s-ar face mai multe filme parodii d-astea tâmpite, ce mișto ar fi…
   Dar nu nene, numai tâmpenii vezi, vezi numai cum împing homosexualii înainte…

 6. Pingback: Movie 43- Cea mai scandaloasă comedie a anului | Yingyang Movies /

Leave a Reply