Nebunia Black Friday continuă la telefoanele LG!

Abia am luat puțin pauză de la Black Friday… nici nu mi-a venit încă tableta. Azi ajunge, abia aștept.
Și mi-au căzut ochii pe ceva, “zappând” printre siteuri.
Telefon LG Optimus L7 II P710 la numai… 729 RON! La banii ăștia nu-l găsești nici la Văru’!

Preț normal 909 lei. Nu vă gândiți că rupe orice telefon de pe piață. Nicidecum. Are aproximativ aceeași configurație cu Galaxy S2. Care se vinde și acum la liber cu 1200 RON.
lg-optimus-l7-ii
Sincer nu înțeleg de ce. Nu mi-a plăcut Galaxy S1 deloc. S2 a fost drăguțel. S3 nu-mi place deloc. S4-ul mi-a fost pe plac.
Despre LG nu știu multe, nu prea am avut tangențe cu el. Însă am văzut că părerile sunt împărțite pentru el. Jumătate spun că e OK, raportul calitate preț este bun, alții spun că se mai blochează, că se încălzește…
Să fim sinceri, toate telefoanele se încălzesc. Pe mine m-a dezamăgit enorm la faza cu încălzitul și cu slaba calitate a fotografiilor Xperia Z, pe care-l puteți lua de la resigilate cu 2200 RON.

There are 4 comments left Go To Comment

 1. Szasz Sebes Paul /

  Si eu mi-am luat tableta !

  1. Spanac / Post Author

   Tot cu 99 lei?

 2. Mariana /

  Samsung Galaxy S4 este un smartphone super dar si pretul este pe masura. Cat despre telefoanele LG, vad ca sunt intr-o continua expansiune. Cel prezentat de tine are un pret super bun.

  1. Spanac / Post Author

   Lg-ul a evoluat mult față de vechile TV-uri Goldstar… Fac telefoane decente. Nu le înțeleg pe alea de peste 20j de milioane. Prea multe procesoare, prea rapide… Acum 10 ani dacă aveam telefon să redea mp3-uri eram baștani. În ritmul ăsta, peste 2 ani orice telefon va fi mai bun decât Pc-ul meu?

Leave a Reply