Nou concurs cu banner!

shutterstock_147643232lrDupă cum știați, concursul cu banner a avut mulți adepți. Însă de data aceasta, voi face ceva și mai frumos. Până acum ofeream banner pe Spanac.eu.
De data asta, voi oferi un banner pe Hannover-unlimited.de, timp de o lună.
Ce e așa special la acel blog? În primul rând are Pagerank 6, ceea ce va fi foarte bine dpdv. SEO pentru voi. În al doilea rând, vreau să fac cu el un concurs atrăgător pe viitor, poate vizităm Germania câțiva norocoși. Însă, pentru asta am nevoie de voi.

În ce constă concursul?
1) Să dați like la pagina Hannova de facebook.
2) Să puneți într-un articol de-al vostru că participați la concursul Spanacului (link către spanac.eu) pentru Hannover (link către Hannover-unlimited.de).

În articol vă rog să spuneți ce anume ați vrea să vizitați în Hanovra și în Germania și de ce.

Premiul concursului va consta într-un banner de 155×155 pe Hanovra, timp de o lună, pentru doi concurenți.

Modalitatea de premiere: Voi alege cel mai bun articol, cel mai corect scris dpdv. gramatical (știu, le ma zbârcesc și eu) și care mi s-a părut cel mai interesant. PARTICIPANȚII SUNT RUGAȚI SĂ LASE ÎN COMENTARII ARTICOLELE CU CARE S-AU ÎNSCRIS.

Succes!

There are 9 comments left Go To Comment

 1. zoltybogata /

  Din start nu am nici o șansă 😀 .Multă sănătate

  1. Spanac / Post Author

   Lol, de unde până unde?

 2. zoltybogata /

  Pentru că nu scriu corect gramatical 😀

  1. Spanac / Post Author

   La tine nu-i problema, deci baga mare si scrie un articol.

 3. Manu /

  Esti mare domnule!

  1. Spanac / Post Author

   Mare, frumos, destept, devreme acasa si foarte modest. Am uitat sa pun sufletist…

 4. Rudolph Aspirant /

  Zau, un concurs interesant la care am sa incerc sa particip cu un articol, chiar daca nu stiu daca pot indeplinii toate criteriile alea administrative de Like sau bannere, insa chiar sunt tentat sa scriu despre un oras din RFG chiar daca nu il voi vizita probabil niciodata, mai ales ca in aceasta perioada sunt pe cale de a revizui lista statelor cu statut MFN (most favored nation) fata de mine si am primit cereri repetate si de la RFG, in ultimul timp, in legatura cu care ma mai gandesc, mai studiez. Desigur MFN nu inseamna neaparat favorizare turistica personala, doar un grad sporit de atentie si indulgenta in rapoarte si luarea in consideratie in cazul planificarii unor achizitii exportate de acel stat, desi luand sub atenta observatie si firmele angajate in manufacturare si distributie…am un intreg proces birocratic chiar ff complex de natura cat mai independenta fata de diverse lobby deinterese speciale, dar si un program de evaluare a unor interese speciale pe baze
  etice plus utilitare…zau, chiar in clipa asta
  stau si ma gandesc la o pereche de pantaloni
  Frank Leder si caut informatiile necesare pt a ma decide daca sa aprob achizitionarea lor.

  1. Spanac / Post Author

   Te astept cu articolul, sunt curios.

 5. Pingback: Interviul saptamanii – Marin Apostol: Tie hai sa-ti spunem HATER WANNABE | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE /

Leave a Reply