Nu sunt Simona Halep

simÎn primul rând vreau s-o felicit pe Simona Halep pentru această performanță. Nu te descuraja, data viitoare o vei bate și pe Sharapova și pe oricine îți va sta în cale. Sunt convins că vei deveni numărul 1 mondial!

Mi-am schimbat numele de la contul de facebook, în semn de apreciere pentru Simona. Nu mă pricep așa bine la facebook, deoarece habar n-aveam că nu-mi pot schimba iar numele decât peste 60 de zile.
Momentan, port numele de Simona Halep pe cont. REPET. NU SUNT SIMONA HALEP.

Mulțumesc tuturor cererilor de prietenie și mesajelor frumoase. Toate sunt pentru Simona, nu pentru mine. Voi încerca pe cât pot ca mesajele tuturor să ajungă la simona. Îmi pare rău tuturor pentru neplăcerile provocate.

În al doilea rând, observ cum oamenii pot fi atât de ușor influențați. La nici 2 minute după ce s-a terminat meciul, oamenii credeau că vorbesc chiar cu Simona pe Facebook. Asta în timp ce Simona dădea înterviuri ÎN DIRECT, în Franța. Chiar nu-și dă nimeni seama că e ceva nelalocul lui?

simona

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Alex /

  zici ca o respecti si o feliciti, dar nu esti in stare sa-i scrii numle cu litera mare 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Unde?

   1. Rudolph Aspirant /

    De 2 ori in penultimul paragraf, “simona pe Facebook”, si “simona dadea interviuri”.

    1. Spanac / Post Author

     Mulțumesc, am modificat. Am scris repede și n-am băgat de seamă…

 2. Bughy /

  Interesant cum zici ca nu stii cu FB sau ca nu poti sa iti schimbi numele dar e ditamai atentia cand iti editezi numele in Facebook, exact sub campurile cu Nume: “Please note: You will not be able to change your name within the next 60 days, so make sure that you use your real name. Don’t add any unusual capitalisation, punctuation, characters or random words. Learn more.”
  Sau nu stii nici cu engleza?

  1. Spanac / Post Author

   Nu m-am uitat să văd. Am schimbat repede, într-un impuls de moment.

Leave a Reply