Nu te juca cu mâncarea!

Ce vi s-a spus întotdeauna?
– Nu traversa pe roșu!
– Învață!
– Nu te juca cu mâncarea!

Pe roșu traversăm cu toții. Mai ales dacă știi semafoarele. De exemplu, în fața Casei Presei Libere, ex-Casa Scânteii (FUN-FACT: pe spate dacă te uiți la turnul din centru mai vezi încă secerea și ciocanul!), cunosc bine semafoarele. Durează 30 de secunde de când se pune roșu pentru pietoni până se dă verde la mașini. De aceea, când vedeam că se pune roșu, treceam lejer strada. Ba chiar m-am aplecat să-mi leg șiretul o dată…

Partea cu învățatul n-o explic pe larg. N-am avot note strălucite decât în clasele 1-4. Ba chiar am fost și la olimpiada de română, la vreo 3 stadii. De mic băteam câmpii scriind.

Și ajungem la joaca cu mâncarea. Nu vă gândiți neapărat la clasica bătaie cu frișcă.

Aici vorbim de chestii mai serioase cu mâncarea. Poți crea artă dintr-un simplu… praz! Așa că hai să v-arăt eu cum să te poți juca cu mâncarea!
Play_Food_Alt_Cover


Happy weekend!

There are 10 comments left Go To Comment

 1. Javra /

  Mi s-a făcut foame.:)

  1. Spanac / Post Author

   Serviți un copilaș, ceva?

 2. Rudolph Aspirant /

  Ah, ce poze dragute ! Zau, asa o mancare imi place si mie. De ex Kadia, (sotia bloggerului Vladen/Vladimir), a pus la ea pe blog niste poze cu alimente asa de abstracte, ca m-am intimidat si mi-a pierit pofta de mancare, dar cu astea chiar m-as juca si m-as balaci in ele, poate chiar as si gusta cateva, (desi nu mi-e foame in clipa asta), dar asa par de prietenoase ! Meriti sa te invit la ultima mea leapsa !

  1. Spanac / Post Author

   Cum să te bălăcești în mâncare mă? Hai, să fii în bătaia aia cu frișcă înțeleg, dar nu să te bălăcești în ea! Poate doar în lapte, cum zice-se că făcea Cleopatra. Deși mai era un individ pe net de făcea baie în Cola…

   1. Rudolph Aspirant /

    A, pai nu concret, dar asa imi placea mie sa ma joc cu mancarea mutand-o de colo colo in farfurie, ascunzand de ex legume sau bucatele de carne in piureu, sau tot felul de chestii de genul asta, si mama imi spunea sa nu ma mai balacesc in mancare, sa ma decid odata, ori sa mananc, ori nu mananc, si gata !

 3. elly weiss /

  🙂 Cat sunt de dragalase toate jocurile astea cu mancarea! Mi-au placut maxim. Am mai vazut unele aranjamente pe ici, pe colo dar astea sunt superbe.
  Daci asa sa te tot joci cu mancarea 😉
  Happy weekend!

  P.S. – Da’ cu spanac n-ai gasit nimic-nimic? 😉 :))

  1. Spanac / Post Author

   Am găsit, da’ s-a mâncat!

 4. Liviu Bimbea /

  O sară bună după miezul nopții îți doresc. Am ajuns târziu pe ulița ta. Lumea s-a culcat deja, doar eu mai orbecăi la tastatură. Dacă mă gândesc bine și week-end-ul a trecut. Azi e prima zi din săptămână.
  Să ai o duminică liniștită și faină.

 5. Spunsieu /

  Haioasa mancare, dar la mine tre sa fie amorfa ca sa-mi faca pofta.

  1. Spanac / Post Author

   Adică mănânci numai piure?

Leave a Reply