O metodă elegantă de tortură?

După ce-am următit Person of Interest și Blacklist, am observat fel de fel de metode de tortură, mai mult sau mai puțin ortodoxe. A, precum erorile cu ruptul degetelor mari când e omul în cătușe. DACĂ-I RUPI DEGETUL MARE, ÎȘI POATE SCOATE MÂNA DIN CĂTUȘE!
Cel puțin asta am văzut-o în vreo 5-6 filme până acum, plus 3 seriale. Deci, o iau de bună, nu mă apuc să-mi rup degetele mari. Prefer să stau în cătușe!
Apoi am văzut metode idioate, cu smulsul unghiilor sau prosopul ud pe față. Însă există și-o metodă elegantă de tortură? Ei bine, da!

Se numește uleiul esențial de cimbru. Pui o picătură în ureche și ăla ești! Există fel de fel de uleiuri aromatice, însă cel mai tare e cel de cimbru. arde ăla pielea mai ceva ca varul. De fapt, nu vatămă cu nimic epiderma, ci doar încălzește locul. Cine nu mă crede pe cuvânt, îi invit să-și umezească detetul în ulei d-ăsta (cu foarte puțin) și să se scarpine în ureche. Sau, după plăceri (na, unii preferă BDSM-ul), în alte cavități. Nu există leac pentru asta. Va trebui să spălați urechea cu apă caldă și săpun, sau să suferiți. Culmea e că uleiul ăla e bun la răceală. Nu de puține ori îmi era foarte frig la urechi. Cu un băț de ureche puțin umezit cu ulei de cimbru masam urechea.

Și ca o curiozitate, am zis că dacă tot te încălzește în halul ăsta, pe rană te va aduce în pragul disperării. Așa că, după ce-am reușit să mă tai la genunchi, am pus ulei, pregătindu-mă să urlu de usturime. Însă, nimic! Nu am simțit absolut nimic. Nici usturime, nici durere. Și era rană adâncă, lată. Nu voi minți să declar că a grăbit vindecarea, însă nu a dăunat cu nimic rănii.

There are 3 comments left Go To Comment

 1. Ciprian Lospa /

  Doar un singur cuvant am sa-ti zic: Fusco.

 2. Breev /

  nea francisc sper ca nu testezi metodele pe nevasta :))

  1. Spanac / Post Author

   Nu, decât la dușmani. Numa să nu mă supere 🙂

Leave a Reply