O piele perfectă

Stau să mă gândesc dacă există ceva perfect pe lumea asta.
Desigur, pot găsi multe răspunsuri, de la vreo 4-5 melodii la 2-3 mașini.

Dar hai să vorbim de femeie.
Da, femeie. Ce-are de-a face femeia cu perfecțiunea? Hai să vedem mai jos.

După cum se știe, Spanacul e misogin. De la mare la foarte mare. Însă chiar și un misogin convins poate acorda o bilă albă (sau mai multe) femeilor.

Femeile sunt mult mai frumoase ca noi. Vorbesc la modul general. Totuși, frumusețea asta, din păcate, este câteodată umbrită.
Și femeile au păr pe corp. E bun părul undeva (pe cap – n-o vrem pe Sinead O’Connor s-o vedem dimineața lână noi, nu?).
Dar cum faci să scapi de părul nedorit? Cum să ai acea piele perfectă? Moale și catifelată? Nu e reclama la Cocolino, însă catifeaua este etalonul meu în privința pielii femeilor.

După cum am mai spus, și pielea femeii este umbrită de păr. Voi credeți că e ușor să se epileze saptamanal? Să se vopsească, să-și facă manichiura? E al naibii de greu. Pentru noi e ușor să zicem că ce mare chestie, ne bărbierim zilnic. Una e barba aia, alta e două picioare, două axile și o zonă inghinală. Și gândiți-vă că femeile folosesc depilatorul. Să văd eu un bărbat că se bărbierește o dată cu depilatorul. Măcar o fășie. Poate doar Chuck Norris ar rezista, însă ăla nu se bărbierește niciodată.
Pentru acest chin prin care trec femeile, în principal pentru noi, au o mare bilă albă din partea mea. Și-un pupic. Numai unul, nu dau mai multe că mă altoiește nevasta…

Dacă aș avea posibilități i-aș face cadou nevestii un epilator definitiv. Să nu se mai chinuie săptămânal cu zmulgătoarea de păr. Da, epilatoarele normale zmulg părul. Și ca dovadă, iată mai jos ce face un bărbat adevărat la un epilator zmulgător.

Jos pălăria, fetelor! Eu n-aș face așa ceva nici să mă plătiți în plăci video, procesoare și HTC-uri…

silkCel mai bun epilator definitiv de pe piață la ora actuală este Silkn Sensepil XL. Are 40.000 de impulsuri. Adică te epilează cu viteza luminii. Definitiv.
Acesata e ultima modă de epilare definitivă. cu impulsuri luminoase care ard rădăcina firului de păr.
Adică îl pot folosi și eu sub nas. Unde de fiecare dată am mari probleme cu bărbieritul, deoarece rămân niște fire de păr răzlețe pe care le oboserv abia când mai am 3 minute pănă să ajung la vreun interviu…

Ideea unui astfel de epilator se cerea. Încă demult. Degeaba s-au scos fel de fel de instrumente de tortură, de genul gelului, care se aplica peste firele de păr, apoi zmulse dintr-o dată. E inuman așa ceva.
Nu mai țin minte în ce film a zis o tipă (iată inteligența feminină!) că cea mai mare tortură pentru om e să-i zmulgi TOATE firele de păr în acelați timp!

De aceea zis despre acest epilator. Care te rezolvă numaidecât cu ajutorul luminii. Și cu aceeași viteză!

După lungi căutări, am găsit aici ceea ce doream. Produsul perfect pentru o piele perfectă.
Era printre acele oferte.
Dacă stați să vă gândiți, într-un an se amortizează investiția. Și-l poate folosi oricine. De la nevastă la pisică. Hmmm! Că tot îmi plac mie pisicile Sfinx! Oare ar fi cruzime de animale să le bărbieresc definitiv?
Dar de cruzimea asta împotriva Spanacului ce ziceți?

inainte dupa

Articol participant la Super-Blog.

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Angel /

  Se spune ca cu cat iti tai parul mai des cu atat creste mai des, daca la un barbat creste mai rapid, sa inteleg ca barbati ar trebui sa se epileze zilnic ,nu?

  1. Spanac / Post Author

   Se bărbieresc zilnic. Unii chair pe piept se rad zilnic.

 2. Pamfletarul /

  Cruzimea impotriva Spanacului este echivalenta cu o circumcizie facuta de un tractorist debutant cu o unghiera tocita… Pot folosi “Silkn Sensepil XL” si pentru gazon?

  1. Spanac / Post Author

   Se poate folosi. Însă nu e pentru aia. E ca și cum ai săpa grădina folosind lingura din setul de argint…

 3. oferte bulgaria /

  e un adevarat chin si la o femeia chestia asta , numai ca la ala din video avea parul cam mare si cam des :)) , Chuck Norris cand a incercat sa se barbiereasca cu epilatorul l-a stricat , firele lui de barba sunt ca otelul :))))))

  1. Spanac / Post Author

   Adevărat cu Chuck Norris… :))

Leave a Reply