Păcănele

Văd că multă lume caută păcănele și ajunge aici. Asta grație postului “Am câștigat la păcănele“.
Ideea e că păcăniștii nu-s de acord cu mine. Adică ei caută diferite chestii folositoare, iar e îi amețesc cu o comicărie.
Hai să trecem la lucruri serioase.
pacanele Cum să câștig la păcănele.
Dacă tot joci și bagi bani grămadă în păcănele, trebuie să și câștigi, da? Depinde unde joci. Dacă e să joci la lotto, n-ai șanse de câștig. Dacă e să joci la un “cazino”, ai unele șanse. Ideea e să bagi foarte mulți bani în aparat. Zi de zi să toci banii acolo, de dimineața până seara. Să dai în păcănele până le sar capacele.
Văzând cât ești de mărinimos, patronul cazionoului te va lăsa să căștigi o dată. Adică bagi 1.000 lei și scoți și tu 2-300. De un cico tot îți iese.
Sau, îi ceri lui Spanac cheie de păcănele. Am trei chei care deschid orice aparat de păcănele. Faza e că păcănelele au alarme. Toate. Acum na, tu deschizi ușa, depinde cât de iute de mână ești să scoți banii dinăuntru și să fugi. NU ÎNCURAJEZ FURTUL! Nu deschide alt joc de păcănele! Deschide-l p-ăla la care joci zilnic și pierzi alocația copiilor. Dacă îți iei banii d-acolo, nu-i furt, sunt banii tăi. Ia ceva la copii de ei acum. O portocală, o brânză topită. Un trenuleț, o păpușică. Trebuie să vă spun eu ce să luați, că voi sunteți în stare să luați banii apoi să intrați în alt cazino la păcănele.

Cum să mă las de păcănele.
Aici trebuie să fii ajutat de familie și de prieteni. Să-ți dea peste mâini când ai atins un ban. Față de orice drog banal, cum ar fi heroina, cocaina, crackul sau alte etnobotanice, păcănelele sunt mult, dar mult mai periculoase. Păcănistul se apucă de acest drog pe la vârsta de 12 ani. Deja până la 13 ani și-a vândut telefoanele. Pe la 14 ani e-n stare să vândă televizorul și frigiderul, ca să-și satisfacă pofta de drog. Adică să bage banii în păcănele.

Acest obicei trebuie înlăturat din fașă, altfel totul va fi mult mai greu.
Prima dată se începe cu datul peste mânuțe. Păcănistul nu are voie să atingă absolut nimic din ceea ce poate vinde. Nici măcar hârtia igienică. Dacă stau să mă gândesc, aia e valută forte în vremurile astea căcăcioase…
Deci să nu pună mâna pe nimic vandabil. Apoi, dacă iese din casă fără bani, fără nimic de vânzare, nu trebuie lăsat de izbeliște. Un prieten va trebui să-l urmărească. De fiecare dacă când păcănistul se apropie de un pseudo-cazino, prietenul său va trebui să fie pe fază și să-i dea câteva peste picioare cu o bâtă de baseball.
Dacă totuși păcănistul nu voia să intre acolo, ci doar lângă, la farmacie sau la brutărie, numai o lovitură peste picior, preventiv. Și musai una peste cap.
– De ce peste cap? veți întreba.

Deoarece s-a uitat spre cazino. S-a gândit la păcănele. A auzit zgomotul metalic care-l atrage mai dihai decât cântecele sirenelor pe marinari. Decât aurul pe Midas.
Totul în jurul său va fi lipsit de orice ar aduce aminte de păcănele.

Deocamdată ajunge cât am tratat cele mai importante două subiecte legate de păcănele. Cum să câștigăm și cum să ne lăsăm de păcănele.

Aceasta postare a fost citita de 1629 ori !

Comments

comments

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Boby /

  O singura data am jucat.
  Am bagat 130 de lei si am scos 12000 :))

  1. Boby /

   1200*

   1. Spanac / Post Author

    Ai avut noroc că nu te-a urmărit ăla de juca acolo de obicei. că așa-i la păcănele. Joacă unul toată ziua acolo și cand pleacă bagă unul 10 lei și scoate ce-a băgat ăla dinainte. De ce crezi că s-au împușcat atâția pe la noi?

 2. carolina /

  parerea mea e ca prima parte cu cheia nu prea isi avea rostul. stiu ca nu asta a fost ideea ta, dar acum toti se vor gandi cum sa faca rost si ei de o astfel de cheie :). in rest sfaturile sunt bune, pentru cine vrea sa le citeasca si sa le bage la cap.

  1. Spanac / Post Author

   Păi să cumpere cheile de la mine. 🙂

 3. Pingback: Nu disperați, Spanacul arată cum se câștigă la loto. | Spanac /

Leave a Reply