Panouri radiante tip tablou

Esti in cautarea unui tablou, dar in acelesi timp cauti si o metoda eficienta de incalzire? Exista o solutie care sa-ti acopere ambele nevoi cu o singura achizitie.

Solutia o reprezinta achizitionarea de panouri radiante tip tablou, acestea avand dubla utilitate, aceea de tablou si aceea de sursa de incalzire a locuintei.

Ca sursa de incalzirea locuintei, panourile radiante tablou reprezinta o sursa eficienta de incalzire, inovatoare, asigurand incalzirea complete a spatiului, principiul de functionare fiind diferit fata de metodele clasice de incalzire.

Panouri radiante tablou. Principiu de functionare

In timp ce sursele clasice au la baza convectia, incalzirea cu panouri radiante tablou se bazeaza pe radiatie infrarosie, ceea ce garanteaza o incalzire eficienta, uniforma, caracterizata prin costuri de incalzire semnificativ mai mici.

Incalzirea cu panouri radiante tablou o putem compara cu incalzire solara, principiul de incalzire fiind acelasi.

Asemeni Soarelui, panourile radiante tablou actioneaza cu prioritate asupra obiectelor, radicand temperatura acestora. Obiectele incalzite in acest mod vor incalzi aerul, caldura fiind uniforma si placuta.

Panouri radiante tablou. Stabilirea panoului radiant potrivit

Pentru stabilirea celui mai potrivit panou pentru o anumita camera, recomand consultarea unui specialist.

Dimensionarea este foarte importanta in acest domeniu, iar pentru o dimensionare corecta este nevoie de anumite cunostinte si experienta.

Pentru o dimensionare de calitate, te sfatuiesc sa apelezi la cei de la http://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/, comerciant cu vecime in comercializarea de panouri radiante tablou, cu vasta experienta pe aceasta latura.

Panouri radiante tablou. Avantaje

Incalzirea prin panouri radiante tablou presupune foarte multe avantaje, printre acestea numarandu-se:

 • Costuri reduse la incalzire cu pana la 50%;
 • Incalzirea uniforma a incaperii;
 • Efecte benefice pentru sanatate;
 • Nu usuca aerul;
 • Nu antreneaza particulele de praf din incapere;
 • Timp mai rapid de incalzire;
 • Durata indelungata de viata;
 • Montaj rapid, fara costuri mari;
 • Aspect placut;
 • Etc.

Pentru mai multe informatii despre incalzirea cu panouri radiante tablou te sfatuiesc sa citesti si acest articol CLICK AICI. Daca nu esti inca lamurit, il poti citi si pe ACESTA.

panouri-radiante-tablou-1

Only 1 comment left Go To Comment

 1. Dezinsectie Bucuresti /

  Nu am mai auzit de aceste produse pana acum, dar sunt foarte foarte incantata! De-abia astept sa fie vorba de o renovare!

Leave a Reply