Pe cine urâm?

Noi românii suntem ai naibii de patrioți exact când nu trebuie. Urâm țiganii de nu se poate, însă bălim la videoclipurile cu manele, că-s pline de buci și țâțe.

Urâm ungurii, punându-le bozgori, oagări, împuțiți etc. Însă peste jumătate din noi am vrea să trăim așa bine ca ungurii.
Urâm italienii, căci ne consideră pe toți țigani. Dar fiecare are câte o rudă prin Italia, prestând o muncă de jos.
Urâm francezii. Aici pe bună dreptate.

În general urâm cam orice alt popor de pe lumea asta.
Chinezii – ai dracu că-s mulți și toți seamănă între ei.
chinezi
Japonezi – harakiri, se taie pe burtă, alți cretini, ducă-se naibii.
Coreea – samsungi și comuniști. Ducă-se!
Tailanda – curve. Plin de boli. D-acolo vine Sida, Ebola, blenoragia și icterul!

Nu zic nimic de alte țări asiatice, românul nu știe de Laos, de Indonezia, Mongolia (Gengis Khan ăla n-a fost extremă dreapta la Petrolul în anii 80?)

Africa – negri urâți. Țiganii lumii. Te sperii noaptea când dai de unul d-ăsta pe stradă. Și toți sunt hoți! Cu toate că rar au fost cazuri în care un român a stat de vorbă cu un “african”. Că nu mulți știm ce țări sunt p-acolo. Nu contează, sunt toți în războaie, se omoară pentru diamante. Și asta nu pentru că am fi proști. Nu, Doamne ferește, ci pentru că suntem ignoranți.
africans

Sud-americani. Mexicanii ăia, parcă ceva Peru cu cutremurele și indienii ăia de mai cântă pe la Unirii, cu pene în păr și urlă ca pieile roșii. Ia să urle la ei acasă!

Americanii. Ducă-se, cum de-i mai suportă Dumnezeu pe pământ? Că-s proști și mândri de ei. Nu știu cât de proști sunt, doar că-s mai ignoranți ca noi. Și da, ăia sunt mai patrioți. Ăia mor cu steagul în mână. Poate d-aia îi considerăm proști. Că ăla flutură steagul când trage talibanul în el…
american

Iar de ăștia din Europa, nu avem cuvinte de laudă pentru nimeni. Poate doar pentru islandezi, care le-au dat-o în gură ălora de la FMI. Însă câți dintre noi știm de islandezi?

Acesta este un pamflet şi va fi tratat ca atare!

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Savoir Faire /

  Il urasc pe spanac, nenorocitu’ ala…

  1. Spanac / Post Author

   Așa, grasul ăla. Mai e și ochelarist. Bașca răcit cobză!

   1. Javra /

    Nu ştiu cum se întâ,plă, dar eu nu urîsc pe nimeni pe niciun motiv.
    Se pare că sunt anormal. Ah, ce pică am pe mine!

    1. Spanac / Post Author

     Tu nu ești om! Fugi să nu pună hinghierii mâna pe tine, că-s sensibili acum la orice cățel…

 2. Rudolph Aspirant /

  Ha ! Ha ! Ce m-am distrat ! Zau, si articol misto, si videoclip misto de tot, (zau, ff artistic exact in ton de super kitsch, chiar dac e facut pe bune, a iesit chiar misto de tot, atat pt non-intelectuali cat si pt intelectuali, interpretabil si admirabil chiar din mai multe perspective, chiar si unele politic gay, ff misto, autentic artistic, cf criteriile mele pt a defeni un obiect de arta care trebuie sa fie interpretabil din minim 2 perspective sau pe 2 niveluri, si totodata translatabil inclusiv rotabil in spatiu in minim 2 dimensiuni, sau pe 2 axe, sau in 2 limbi sau limbaje culturale straine), si poze misto…cu o mica obiectie ca, dupa parerea mea, americanii nu o au asa de mica si nici portofelul asa de mare asa cum pare sa apara in acea ultima fotografie, la care desigur ca m-am uitat destul de detaliat.

  Hai, ca meriti sa te invit la ultimea mea leapsa care e numai pt baieti, pt ca am incredere ca tu vei oferi sfaturi ff interesante si potrivite pt burlacii interesati de o eventuala casatorie !

  E voie sa participe si altii la care nu m-am gandit sa-i inviit din prima, nu e obligatoriu, desigur, totodata nu e obligatoriu sa dea cineva link la blogul meu,

  1. Spanac / Post Author

   IA să vedem ce lepșă ai. Numa pentru gagii zici?

Leave a Reply