Pentru implanturi dentare în București, mergi într-una dintre locațiile Dental Premier

Hai să-ți spun cum poți rezolva și tu una dintre cele mai agasante probleme cu dinții. Știi că pe lângă carii și pete, dinții lipsă sunt, probabil, una dintre cele mai întâlnite neplăceri pe care le poți avea. Un implant dentar în București, dacă ești din zonă sau împrejurimi, te poate scăpa cel mai simplu de rușine și ce mai vine la pachet cu asta.

Să-ți povestesc un pic despre experiența unui prieten și ce a făcut mai exact pentru a drege busuiocul. Citește mai departe ca să vezi dacă asta te poate ajuta și pe tine.

Știai că la clinica stomatologică Dental Premier ai parte de implanturi dentare rapide în București?

Prin recomandări de la cunoscuți, un prieten bun a ajuns la unul dintre cabinetele stomatologice Dental Premier din capitală. Clinica are vreo 9 cabinete foarte bine dotate răspândite prin tot Bucureștiul, astfel că oriunde te-ai afla, îți va veni destul de ușor să ajungi la un dentist bun.

Amicul a sunat la unul dintre numerele de la secțiunea de contact de pe site-ul clinicii, apoi a explicat care e baiul lui și i s-a spus unde să meargă și la ce dată pentru o primă consultație. La numerele de telefon de pe site poți suna pentru a afla informații, pentru a face o programare sau pentru a te interesa de vreo ofertă curentă la serviciile clinicii.

În plus, știai că poți face și programări online prin e-mail? Iar dacă nu poți ajunge la cabinet și vrei mai întâi să vorbești cu un specialist despre ce te preocupă, poți avea parte și de consultații online. În cadrul cabinetelor stomatologice cu echipe profesioniste și dedicate și tu poți avea parte de un implant dentar in Bucuresti, rapid, cu rezultate super naturale.

Cum și-a rezolvat amicul meu problema în doi timpi și trei mișcări

Prietenul meu nu a avut nevoie de o transformare totală, deoarece problema lui consta într-un dinte lipsă cauzat de un incident suferit recent. Fiind pasionat de ciclism și de plimbările cu bicicleta, prin păduri și locuri mai accidentate, era inevitabil ca ceva să nu se ivească vreodată în viața lui. Și profesionist să fii și tot ți se poate întâmpla și ție.

Așadar, să nu o mai lungesc, a căzut destul de ciudat și de pe urma contactului cu solul, a rămas fără un dinte. Și ce-i mai minunat, chiar în partea din față. Era, deci, necesar să ia măsuri cât mai repede cu putință. Așa că a auzit de clinica Dental Premier și de faptul că oferă printre serviciile sale implanturi dentare rapide, era din București și totul s-a nimerit la fix.

A aflat că la clinică sunt oferite printre alte servicii specializate și implanturi dentare rapide de mai multe tipuri. S-a consultat cu specialistul în funcție de ce i se potrivea lui mai bine și-a ales un implant 100% biocompatibil, cu încărcare imediată.

Curios care sunt aceste tipuri de implanturi rapide oferite de specialiștii în chirurgie orală și implantologie dentară de la clinica din București? Iată-le!

  • implant dentar INNO
  • implant dentar Bredent
  • implant dentar Megagen
  • implant dentar Straumann
  • implant dentar Nobel Biocare
  • implant subperiostal personalizat

Amicul meu a avut parte de un implant dentar rapid, într-o singură zi, nefiind nevoit să îndure priviri ciudate sau să rămână mereu cu gura închisă, imediat după căzătură. În aceeași zi i-a fost montat implantul, dar și o coroană dentară provizorie fixă, cu care a putut mânca, zâmbi și vorbi fără nicio problemă. Iar după un timp a revenit la cabinetul ales pentru a avea parte de lucrarea definitivă, din porțelan în cazul lui.

Sper că te-a ajutat acest articol. Mai jos îți las și datele de contact ale Dental Premier ca să-ți vină mai ușor să-i contactezi dacă ai nevoie de informații sau vrei să faci o programare.

Contact:

+40742.288.440

contact@dentalpremier.ro

Leave a Reply