Periuțe dinți bebeluși la Little Prints sunt disponibile

Când este cazul să cumperi prima periuță de dinți a bebelușului? Când apare primul dinte? Când ești părinte te simți ca într-un carusel de emoții, copleșit de fiecare etapă de dezvoltare a celui mic. Trăiești la intensitate maximă totul și în egală măsură ții cont că trebuie să fii în pas cu nevoile celui mic. Dacă tot vorbim de dentiție și de prima periuță de dinți, descoperă Little Prints și ofertele sale.

Lămuriri despre periuțe dinți bebeluși

Când vine vorba de periute dinti bebelusi sunt luați în calcul toți factorii de necesitate și de siguranță pentru cel mic. În cazul lor, diversitatea de periuțe de dinți nu include neapărat pe cele de duritate mare sau medie. În marea majoritatea a cazurilor vorbim despre periuță din silicon, cu striații sau un profil în relief cu care părinții pot curăță dinții bebelușilor.

Ce face diferența între diferitele tipuri de periuțe se referă la mărimea lor și la materialele din care sunt realizate. Astfel, cei preocupați să aleagă calitatea mai întâi de toate vor prefera periuțele de dinți de la LittlePrints.ro. Iată de ce:

  • Sunt din silicon

Material sigur și moale, flexibil, astfel încât bebelușii nu se vor răni atunci când vor folosi astfel de accesorii.

  • Au ventuză

O metodă practică este ca periuța de dinți să fie prevăzută cu ventuză la bază, astfel încât să fie menținută în poziție verticală, fără să atingă suprafețele din jur.

  • Au cap de rezervă

Deși în cazul bebelușilor nu se impun aceleași rigori ca în cazul adulților, totuși folosirea constantă a unei periuțe de dinți – fie ea una de calitate premium – o va uza. Periuțele de dinți pentru bebeluși în varianta pe care o găsim la Little Prints vine în set cu un cap de rezervă.

Prima periuță de dinți a unui bebeluș, prima joacă

Tot aici, la Little Prints găsim și varianta de periuță de dinți de tip degetar. Aceasta este indicată în mod special primelor tentative de periaj. Știați că este recomandat ca de la apariția primului dinte să existe o rutină bine pusă la punct privind igiena orală? Când gingia abia a erupt și apare primul dinte acesta trebuie periat, dar gingiile nu pot fi agresate cu perii tari de la o periuță. Astfel că producătorii ingenioși au venit cu ideea de periuță de dinți din silicon, de tip degetar. Practic aceasta părintele o pune pe degetul său și masează ușor, curățând în același timp și dintele, dar și pereții cavității bucale, gingiile și limba.

Pentru cei mici totul este o joacă în primă fază, dar pe termen lung alegerile de acum și rutina de acum vor deveni motivul pentru care un bebeluș are principii și obiceiuri sănătoase. Educația începe timpuriu și subtil și continuă până la viața de adult.

Notă de final

Little Prints este magazin online recunoscut pentru calitatea premium a produselor pentru bebeluși, inclusiv când vine vorba despre periuțele de dinți. Comenzile de aici sunt posibile exclusiv online.

Contact:

+4 0725 766 847  hello@littleprints.ro

Leave a Reply