Petițiile on-line au vreo șansă de izbândă? Jadoris ştie!

Am crezut întotdeauna că petițiile online sunt bune de aruncat. Că niciodată nu-și vor atinge scopul. Asta până am aflat că legea cu maidanezii eutanasiați după 30 de zile (sau 15, câte or fi), s-a dat imediat ce s-a strâns un număr de voturi pentru. Trebuiau 40.000 și s-au strâns vreo 3 milioane. Mi-am înscris votul la multe petiții on-line, însă nu am văzut să fi avut mare succes.
Acum întreb dacă un număr de câteva sute de mii de semnături virtuale, care semnează o petiție să fie fapt hotărâtor pentru continuarea unui serial.

Zic asta deoarece tot plâng după serialul Revolution. A apărut ca o idee excelentă, iar în sezonul 2 s-a lăsat mai moale, episoade copiate unul după altul. Însă ultimele 3 episoade te țineau cu sufletul la gură. Și-am aflat că NBC a întrerupt serialul. A renunțat la el, pentru că profitul era mic, față de costurile de producție. În plus, publicul scăzuse de la 2 miliaone la 1,3 milioane (asta când se difuza un episod). Nu știu, însă mie mi se pare foarte puțin 2 milioane de privitori când e serialul difizat. Din sutele de milioane de americani?
Și după ce-am văzut zilnic câte 2-3 episoade, să aflu acum că s-a terminat, mai ales când ne-a lăsat cu sfârșitul ăla… păi îmi vine să urlu!
Ultimul episod s-a difuzat pe 21 mai, însă ei deja știau de pe 9 mai că nu se va mai face sezonul următor.
Mi se pare cea mai mare tâmpenie. Bine, ți se pare că nu-ți mai ies banii cum trebuie, perfect, închizi serialul. Dar mai fă mă nene câteva episoade, unde să duci povestea la bun sfârșit. Aruncă-le o bombă nucleară și gata. Un virus la nanotehnologie și-ai terminat. Ai nevoie de 3-4 episoade, dacă nu vrei să faci un sezon întreg, de 20-22 episoade.
Alt serial foarte mișto care începuse, era Fast Forward. S-a turnat un sezon și gata, s-a renunțat la el.
Revolution-feature-1
Mă bucur că The Walking Dead nu e la NBC, că-i vedeam cum îl terminau și pe ăla după 2 sezoane. Unde, sezpnul 2 din TWD a fost o tâmpenie colosală, nu s-a întâmplat nimic. Însă s-a mers mai departe și și-a câștigat adepți noi. Revolution era la fel. Sezonul 1 bun, 2-ul cam nașpa, 3-ul inexistent.

Apropos de Walking Dead, cică avem AMC (canalul pe care rulează) și-n românia. eu l-am căutat în lista de programe, însă nu există. Așadar RDS nu ne pune nici AMC, după ce ne-a scos Discovery? Foarte frumos, foarte ca la țară…
Am văzut în schimb că a avut mare succes serialul Neveste disperate. Care prezenta viața unor cupluri, mai mult sau mai puțin normale, de la căsnicie până la divorț sau crimă. Cum să treci tu dintr-o experiență frumoasă ca nunta, când www.jadoris.com TE AJUTĂ CU CELE MAI FRUMOASE FOTOGRAFII DE NUNTĂ, de crapă nuntașii de ciudă că ei n-au avut așa ceva la nunta lor, la o crimă odioasă sau un divorț din care nimeni nu are de câștigat.

Dacă se face o pețiție în care să urlăm că vrem înapoi serialul, se rezolvă ceva?
Și când știi care e petiția oficială? Am semnat aseară vreo 3 petiții diferite pentru continuarea lui. Mă poate lămuri cineva?

Leave a Reply