Pierdut cățel în zona restaurantului chinezesc. Îl declar supă!

Am văzut ieri pe facebook un stăpân că a postat cu lacrimi în ochi pierdut cățel!
Sincer, îmi pare rău de bietul om, sper să-și găsească repede patrupedul.
Zilele trecute chiar am găsit un afiș frumos, făcut în stilul ăla de foi cu Wanted din Vestul sălbatic, pe care scria cu litere de-o șchioapă GĂSIT CĂȚEL!
Asta înseamnă că mai sunt oameni cu suflet. Vezi Faith in humanity. Restored

catelDar hai să vă învăț ce să faceți ca să nu vă mai pierdeți cățeii.
E vară! Îi scoateți la plimbare, că animalul are nevoie de mișcare, să-și facă nevoile, să zburde sărind din pom în pom, vrea înghețată, vrea să se dea în mașinuțe, mai ceva ca un copil mic. Dar știți ce mai vrea cățelul să facă vara?
Să dea la buci mmă! Aia vrea… Și tu îl lași liber din lesă, că e cuminte, că e dresat, că pe mă-sa și pe ta-su.

E, se duce dracului tot dresatul, toți stăpânii și toți prietenii când cățelul vede numa gagici în fuste. Și în același timp, mai intră și cățelele în călduri!
Și cățelul, băi fraților, are simțul olfactiv de 413234j de catralioane mai dihai ca al nostru. Mai ceva ca rechinul de simte sânge în apă de la 3 kilometri. Câinele simte miros de fofo de la Casa Scânteii. Chit că-i cățaua în călduri în Spania!

Și ce credeți că face? O rupe la fugă băi! Și nu-l mai vedeți. Dispare într-o fracțiune de secundă de zici că l-au atras șpiritele pământului în negura scoarței terestre!

Știu că și Dudă-mea a pierdut un cățel. L-a lăsat 2 minute în fața magazinului și-a dispărut. Ăla a fost luat, că era nuș ce rasă, tekkel parcă. Regula pisici mai ceva de cum bătea Chuck Norris prin filme…

Știți ce să faceți ca să nu mai fugă câinele? Chit că e momit, cu fofo, lapte, friptură sau limuzină.
1) Îl țineți tot timpul în lesă. Sau îl lăsați liber doar dacă e castrat, și dacă e-n parc îngrădit. Să n-aibe pe unde fugi de nebun. E mai periculos decât un copil! Copilul mic dispare dar în caz că nu-l ia careva pe sus, îl găsești repede. Abia aleargă! Pe când câinele, fuge ăla mai abitir ca Maurice Green!

gps2) Îi atașați de lesă un GPS! Vorbesc foarte serios! Există aparate GPS, în care bagi o cartelă sim, și acasă pe computer vezi tot timpul unde se află acel GPS. Oriunde în lume. Bateria ține 5-7 zile cu sunetul pornit, sau 10-12 zile cu sunetul oprit. Sunet adică îl auziți când sunați la acel număr. Are doar microfon, nu și speaker. E excelent pentru bătrâni, bagaje importante sau căței! E ca dispozitivul ăla de-l au pârnăiașii americani la picior când sunt la arest la domiciliu. Cu ăla de lesă puteți să vă lăsați cățelul la Paris și să vi-l luați după 3 zile petrecute pe coasta de Azur!
Dacă vrea careva așa ceva, să-mi dea de veste. Fac rost. Prețul diferă de la unele modele de 50 dolari până la d-alea de 250-300. Pentru un cățel e bun cel de 50 zic eu…

The system is fairly easy to operate and communicate with. Whenever you send a text message to the unit it will respond with coordinates of where it is located. You can use these coordinates on any mapping software (for example google earth) which will show where exactly your object is. You can request the unit to constantly send you coordinates at specific intervals (minimum 20sec), or send you x number of positions every 30 sec.

Am avut unul de-l băgasem la nevastă-n geantă. Să văd pe unde e femeia tot timpul.

Apropos de animăluțe. Știu eu un cabinet veterinar non-stop, pentru urgente veterinare. Check it out!

There are 10 comments left Go To Comment

 1. florentin /

  supa chinezesca:)

  1. Spanac / Post Author

   Cea mai bună. Cu aia câștigi Masterșeful…

 2. florentin /

  mergea la botezul lu’ Mihai Petre:)))

  1. Spanac / Post Author

   :)) Nu mergea mă, n-auzi că nu mai aveau ghimbir? :))

 3. Savoir Faire /

  cel mai simplu e sa nu iti cumperi caine.

  1. Spanac / Post Author

   Și dacă-l primești cadou îl pierzi tu singur prin zona restaurantului chinezesc?

 4. Savoir Faire /

  il vinzi ma, scoti profit baban si zici ca l-ai pierdut.

  1. Spanac / Post Author

   Deci tre să-l asigur înainte?

 5. carolina /

  lesa cu gps, foarte interesant! acum, cred ca poti sa pui gps-ul pe orice 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Da, la cățel, la copil, la bunic, la iubit în geantă să vezi dacă e la muncă atunci când întârzie și se plânge că are mult de muncă, la mașină…

Leave a Reply