Planifici o vizita in Cluj? Nu uita de nevoia de transport

Acum, cand ai nevoie de o masina, este destul de usor sa o si gasesti. Nu este vorba de favoruri cerute cunoscutilor sau prietenilor, ci la serviciul de tip rent a car. A devenit tot mai popular si in randul romanilor si se intelege de ce – fara prea multe batai de cap, cu o procedura simplista si in mare parte realizata online ai parte de planificarea unui traseu. Simplu, nu-i asa?

Clujul, un oras de interes pentru turisti

Pentru ca are un potential urias, este un oras superb si cu atat de multe de oferit, in ultimul timp Clujul a devenit un centru de interes si mai ales pentru tineri. Mii de turisti vin aici. Acum la final de an Targul de Craciun este una din atractii. Si pentru ca vei dori sa fii practic si comod, vei dori cu siguranta sa inchiriezi o masina pentru a bifa toate locatiile dorite.

O recomandare pentru cei interesati de rent a car Cluj este ManiaRent, o agentie serioasa si cu oferte variate. Iata si ce avantaje ai daca decizi sa colaborezi cu aceasta:

  • Poti prelua masina dorita, rezervata in prealabil, din aeroport sau din orice locatie pe raza orasului Cluj Napoca. Asadar vei alege in functie de tipul de transport – daca vii cu avionul, dupa aterizare ai masina disponibila sa pleci unde doresti, daca ajungi in gara poti cere preluarea din zona etc.
  • Cand trebuie sa predai masina ai parte de aceeasi flexibilitate, de a opta pentru locatii diverse, in functie de programul pe care il ai.
  • Preturile sunt rezonabile. Stii foarte bine ca in aceasta perioada a anului preturile parca explodeaza, iti doresti sa investesti in experiente si nu sa te lovesti de preturi exorbitante la servicii. Descopera la ManiaRent preturi bune si masini de diferite tipuri, cu preturi care sa iti convina. Ai de unde alege! Poti cere si sfatul agentilor lor, daca esti cam stramtorat cu bugetul si trebuie sa te limitezi la o anumita suma.
  • Dai fuga in Cluj intr-o aventura inopinata? S-ar putea sa risti la capitolul rent a car cu unele agentii. Aici însă, este progtam nonstop, atat pentru predare, cat si pentru preluare sau rezervare mai intai de toate. Iar daca te razgandesti sau schimbi programul nu esti taxat pentru anularea rezervarii. Suna totusi bine.

In plus, nu trebuie sa te preocupe tot ce tine de dotarea masinilor, avand in vedere ca acestea sunt in perfecta stare, intretinute si numai bune de pornit la drum. Preturile sunt variate, asadar daca decizi sa stai doar pe raza orasului Cluj poti alege ceva mai compact si mai ieftin implicit.

Cum inchiriezi? Simplu, intri online si in cadrul paginii lor vei gasi formularul de care ai nevoie pentru a rezerva o masina. Poti insa sa ii contactezi mai ales daca nu stii ce tip de masina sa alegi.

Ce sa nu ratezi in Cluj

In functie si de stilul tau si de preferintele pe care le ai de obicei cand vine vorba de vacante alege sa vizitezi: Salina Turda, Cheile Turzii, Parcul National Apuseni, Palatul Szeky sau Bastionul Croitorilor.

Leave a Reply