Poliția în acțiune!

polițiaCe mă bucur eu când văd Poliția în acțiune.
Câteodată, foarte rar din păcate, mai fac și treabă bună. Vedeți mai jos un material filmat dintr-o Dacie Logan, galbenă, de juri că-i taxi. Numai că are număr MAI 24024 parcă…
Vedeți câte nereguli se găsesc în trafic. Cum îi ia pe taximetriști pe rând. Pe ciumegii cu manele din BMW decapotabil. Alți doi idioți care nu opresc la trecerea de pietoni. Bine că tipa care era în traversare nu s-a pus pe alergat că o luau cu fărașul de pe jos.

De ce zic “prea puțin, prea târziu”?
Pentru că ani de-a rândul am semnalat accident rutiere în fața blocului. Au fost și vreo 2 sau 3 morți. După vreo 4-5 ani au catadicsit să pună acolo un semafor. N-au mai fost accidente grave. Decât idioți care au luat scoarul în puntea din față, însă n-au mai fost victime.

În continuare însă se circulă cu viteză excesivă. Noaptea sigur există cel puțin 2-3 motocicliști care circulă cu peste 100 la oră. Și nu numai motocicliști, sunt și mașini. Însă motocicletele sunt ale dracu de zgomotoase.
Aș vrea să văd puse în dreptul scoarului niște delimitatoare de viteză. Țâțe d-alea pe asfalt. Două rânduri, nu mai mult. ar fi de ajuns să se oprească nebunia.
Nebunie care continuă hăt de la mama dracu, de la capătul lui 36, de la Faur până la Piața muncii. Este un drum lung, puțin cotit. Și se circulă noaptea p-acolo ca-n circuitul Le Mans.

Leave a Reply