Posturi fără comentarii

Mi-a venit o idee. Ceva de care (cred) că au nevoie toți bloggeri.
Nu vreau să am posturi fără comentarii.
Să exemplific.
Pe la începuturi (și nu numai), unele articole nu-și făceau treaba. Nu e vorba că ar fi fost proaste (unele chiar nu sunt) și nu aduceau comentarii mai deloc.
Mă uit în urmă și văd unele posturi cu 0 sau 2 comentrii, unul fiind al meu.
Nu știu cât de în regulă vi se pare vouă ideea asta, dar o voi pune în practică.

Pentru că tot a trecut de puțin timp Crăciunul (la chinezi abia e anul nou!), azi aduc în prim plan Crăciunul de demult – 2

Prima parte a avut mai mult succes, însumând 19 comentarii. Hai să ajungem și cu partea a doua măcar pe la 6 comentarii.
Na, că e de râs și un “Bravo băi Spanac” mă zgândără plăcut la orgoliu.

commentAceste posturi vechi, dar readuse în față vor apărea unul câte unul o dată la 2-3 zile, depinde de ce alte posturi apar noi.

Vor fi puse cu sticky post, iar dedesubt vor fi ultimele posturi. Fiecare post din cele vechi va rămâne o zi ca sticky.
În caz că ideea asta a mea nu va avea succes (ceea ce chiar m-ar întrista), voi renunța la ea.
Totuși, e o bună idee de-a aduce în prim plan vechi teme care au avut succes. Acum vor putea fi comentate de oameni noi, sau chiar din cei care deja au comentat.
De la o vreme mi-am făcut cont pe facebook și twitter, deci fiecare post va avea cel puțin 20 de likeuri (se pun automat când le pun pe facebook).

Totodată, m-am apucat să scriu testele cu justify. E o chestie pe care abia am înățat-o și vreau să arate bine textele. Defect profesional…

Revenind la Crăciun, vă întreb pe această cale, care a fost cea mai reușită sau din contră, cea mai tâmpită petrecere la care ați fost?
Mi-am adus aminte de un Revelion (parcă 2006-2007) de pomină. Masă ruptă, gura uneia spartă, 3 pahare de cristal făcute scrum.
Plus jucatul fotbalului cu un HDD extern plin cu muzică heavy metal.

Declar deschis sezonul de posturi fără comentarii!

There are 10 comments left Go To Comment

 1. javra /

  Mă întreb cum ar putea fi făcut scrum cristalul?

  1. Spanac / Post Author

   Și eu mi-am pus pe moment întrebare asta…

 2. Adriana /

  Faia ideea…
  suucces..sa dea roade 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Merci, merci! Bagă mare la postul de jos 🙂

 3. Intuneric /

  Cea mai trista petrecere de revelion la care am fost a avut aproape numai manele – singura rupere de ritm a fost cand un nefericit, probabil scapat la calculator, a pus Rammstein. 😀

  1. Spanac / Post Author

   Și de ce ați stat? Erați legați ceva?

 4. Natural /

  Pai n-ar fi mai usor sa lasi pe Varu’ Goagal sa faca treaba asta. Adica sa-ti pui intr-o coloana (eu am in dreapta) un numar de cele mai citite, apreciate postari.
  Eu am 5 puse si nu sunt neaparat cele mai recente articole, pot fi si mai vechi. Le selecteaza automat in functie de trafic. Si asa e mai bine, ca nu le pun eu care s-ar putea sa fiu subiectiv.

  1. Spanac / Post Author

   Ha. ce zici mă acolo?

 5. carolina /

  cel mai frumos revelion l-am petrecut in aceasta iarna in piata revolutiei cu iubitu’ si o sticla de sampanie. suna banal, dar asa l-am simtit: frumos! va intrebati poate ce am facut in alti ani sau daca am facut ceva? ei bine, am facut, de toate…dar revelionul in doi mi-a placut cel mai mult. Spor!

  1. Spanac / Post Author

   Anul ăsta am stat doar eu și nevasta.
   Am băut am tras cu pușca, am halit, și dă-i muzică!

Leave a Reply