Precisa – furnizor de aparatură pentru laboratoare și furnizor de servicii complexe ale nișei

În ultimii ani, nișa laboratoarelor de analize s-a dezvoltat destul de mult. Aici în mod special este o dinamică extraordinară. Ținem pasul cu vremurile, cu tot ce se întâmplă și astfel ne punem încrederea că laboratoarele își fac treaba ca la carte. Așa o fi, dacă dotările acestora sunt de top. Iar aici un rol important îl joacă furnizorul.

Precisa, cu pagina oficială precisa.ro, este un brand cunoscut. Acest furnizor intermediază alegerile în ceea ce privește alegerea de echipamente și consumabile pentru laboratoarele de cercetare și nu numai. Tot ce ține de importul acestora, de negocierile de preț, până la transport asigurat până la destinație și punerea în funcțiune înseamnă servicii pe care le regăsiți la Precisa.

Precisa, liant între publicul din țară și producătorii externi de aparatură de laborator

Multă vreme, dar cu ani în urmă, aparatura specifică laboratoarelor cu toată tehnologia lor complexă era adusă de pe piața externă, cumpărată de la producători externi. Cel care avea nevoie de vreo dotare pentru un laborator era nevoit să se deplaseze, să își negocieze prețurile cu producătorul străin, asta dacă reușea să se regăsească cu acesta și nu cu alți intermediari. Acum însă există Precisa și serviciile sale.

Aici gasesti echipamente si aparatura de laborator, adusă de la producători de renume. Cel care comandă se va bucura de o intermediere practică. Poate solicita în primă fază o cotație de preț chiar și direct din pagina online. Catalogul de produse este ușor de accesat aici și cuprinde de la aparatură pentru testarea materialelor de construcție până la reactivi și chimicale, ustensile, sticlărie și alte consumabile și accesorii specifice în laboratoare.

De vreme ce solicită ajutor acestei echipe descoperă și un partener strategic pentru business. Asta pentru că aparatura este disponibilă în timp util. Echipa Precisa se va asigura, acolo unde este necesar, și de transport asigurat cu delegat până la destinație. Iar aici va pune în  funcțiune, va instrui personalul ce va folosi aparatura în cauză. Pe termen lung colaborarea vizează nu doar verificările ce se fac periodic, ci și asigurarea de mentenanță și service, contra cost dacă garanția este expirată.

Un singur loc aduce o soluție complexă pentru cei care activează în domeniu. Un laborator poate fi dotat ca la carte cu echipamentele ce respectă standardele impuse. Accesați pagina online precisa.ro – aici găsiți echipamente și aparatură de laborator.

Contact:
https://www.precisa.ro
office@precisa.ro

Leave a Reply