Prețioase și inedite – iată bijuterii din argint, cu chihlimbar, o idee minunată de cadou

A trecut luna cadourilor și ne-am liniștit de zarva sărbătorilor, însă asta nu înseamnă că ne-a trecut dorința de cumpărături. Găsim mereu motive să mai completăm trusa de bijuterii, mai ales dacă descoperim minunății de accesorii precum sunt cele de la DARCHI.

Despre DARCHI știm că este magazinul de cadouri speciale și asta pentru că toate accesoriile de aici au în centrul atenției chihlimbarul. Legendele spun despre această piatră că avea puteri miraculoase. Se credea că putea alunga spiritele și gândurile negative, cu efect de calmare a psihicului celui care purta orice tip de accesoriu cu chihlimbar. Acum poate că astfel de idei sunt lăsate în negura timpului. Însă, incontestabil, chihlimbarul are eleganța sa aparte și este ceva atipic în comparație cu accesoriile și bijuteriile cu care ne-am obișnuit din comerț.

Bijuterii din argint, înnobilate cu chihlimbar – descoperă-le la DARCHI

În mod special doamnele și domnișoarele sunt pretențioase atunci când își aleg accesoriile, fie că vorbim despre brățări sau cercei. Preferă pe cele din materiale durabile, rezistente, aurul și argintul fiind desigur unele dintre cele mai populare. Ce ai spune însă de o combinație irezistibilă între argint și chihlimbar?

La DARCHI găsim bijuterii argint cu chihlimbar de o rară frumusețe. Sunt accesorii versatile, așadar ușor de integrat la orice tip de ținută. Spre exemplu, o pereche de cercei din argint cu formă florală, cu chihlimbar în nuanța vinului sunt accesorii rafinate care vor atrage imediat atenția celor din jur.

La ocazii speciale și pentru doamnele care preferă broșele, astfel de accesorii sunt de asemenea disponibile aici. În forme care mai de care mai interesante. Trandafir din argint cu floarea sa din chihlimbar creată, bufniță sau flori la care anumite detalii asociate sunt realizate din chihlimbar scăldat în nuanțe de coniac, lămâie și nu numai.

Tot aici sunt și inele disponibile, în aceeași combinație de materiale, argint cu chihlimbar.

Când și cui poți dărui astfel de bijuterii?

Oarecum suntem obișnuiți cu anumite tipare și așteptăm anumite ocazii speciale pentru a înmâna un cadou. Același tipar se aplică și când vine vorba de bijuteriile din argint, cu chihlimbar, așa cum sunt cele disponibile la DARCHI. Adevărul este că după ce descoperi acest magazin online mai că îți vine să îți creezi tu ocaziile speciale.

Află mai multe despre proprietățile chihlimbarului, despre istoria sa și vei ajunge să apreciezi cu atât mai mult astfel de bijuterii. Devin purtătoare de simbol și au o poveste în spate, astfel încât atât tu, cât și destinatarul cadoului, să vă creați o conexiune aparte.

Copacul Vieții spre exemplu, una din bijuteriile decorative pe care le găsim aici, este despre însăși viața, simbol al renașterii și nu numai. Poate fi un cadou excelent pentru o familie, la ocazii speciale precum logodna sau nunta. O bijuterie din argint poate fi martorul timpului la ceas aniversar, pentru ca și peste ani să aducă aminte celei care a primit așa ceva, despre tine și ideea ta minunată a cadoului cu chihlimbar.

Descoperă mai multe bijuterii și tot atât de multe motive să cumperi de aici, din pagina oficială darchi.ro.

Contact:

www.darchi.ro

contact@darchi.ro

0775 560 560

Leave a Reply