Prima super-comedie pe 2014.

Ce comedie ați văzut voi pe anul în curs? Eu am încercat să mă uit la vreo trei. N-am rezistat până la sfârșit. Însă aia pe care-o așteptam cu sufletul la gură nu m-a dezamăgit. Anume Ride Along, cu Ice Cube.

Ride AlongPovestea filmului e simplă. Un gagiu voia să devină polițai. Până aici nimic deosebit.
Numai că tipul era scund, leneș și din păcate, cam piază-rea. Pe ce punea mâna, strica. Bine că iubita lui îi ierta toate prostiile și faptul că toată ziua stătea pe jocuri video. Cumnatul (viitorul lui cumnat adică) era polițai. Însă nu-l înghițea deloc.
– Ce naiba o fi găsit soră-mea la stârpitura asta, nu știu! se plângea el colegilor de birou.

Într-o zi, ghinionistul nostru flăcău a primit o scrisoare de la Academia de Poliție. Și, culmea, fusese acceptat. Toată ziua a fost beat de bucurie. Țopăia ca un apucat, cânta pe stradă și era tare mândru de isprava sa.
Însă seara a dat nas în nas cu polițistul. Un polițist dur, de cartier. Un rol care l-a prins pe Ice cube de minune.

Văzând că gagiul tot se lăuda că e gata de serviciul de polițai, cu toate că abia fusese acceptat în Academie, acestuia îi vine o idee genială. De-al lua pe “prâslea” cu el în misiuni, a doua zi. Numai că, la secție, a vorbit cu dispecera să-i dea prin stație toate codurile 126. Mai târziu aflăm că aceste coduri 126 sunt apeluri la poliție pe care nimeni nu le dorește. Ori că parchează niște motocicliști pe locurile de handicapați, ori că-ntr-un parc niște copii joacă basket pe bani, găinării d-astea uzuale, pe care le-ar face oricine după o bere. Sau două.

ride-along-7Și ghinionistul nostru, proaspăt admis la academie o dă-n bară de fiecare dată. Dar într-un hal fără de hal. Pleacă atât de umilit de un copil de 9 ani încât rămâi blocat.

O comedie cum rar ți-e dat să vezi, în stilul seriei Friday. A apărut de vineri în cinematografe și-ar fi păcat să-l ratați, așteptându-se a fi printre cele mai bune comedii de la începutul anului 2014. În plus, îl mai vedem și pe Dragoș Bucur în rolul unui sârb, creându-i destule probleme polițistului-minune.

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Kidzor /

  Am vazut filmul, foarte tare comedia dar parca piticul cam exagereaza in glume, Ice Cube e Ice Cube 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Da, cam prea exagerat ăla mic în prostie. În rest, cam tot genul Friday a fost. Cu mai multă acțiune. Mai… matur aș putea spune.

 2. Mariana /

  O sa vad si eu filmul cat mai curand, daca spuneti ca e asa tare… 🙂

  1. Spanac / Post Author

   E mișto. Uite-te căci îți va plăcea.

 3. Laura C. /

  Nu trebuia să povesteşti conţinutul filmului.

  1. Spanac / Post Author

   N-am povestit. Să citești mâine despre Tokarev. că l-am scris de la cap la coadă, emițând doar câteva aspecte…

Leave a Reply