Printre sute de cretini…

Cei care folosesc măcar ocazional filelistul, cam știu și ce fel de oameni sunt ăia de comentează. S-au strâns acolo toți criticii de film din țară, toți IT-știi de pe planetă și toți băgătorii de seamă din Univers.
Însă printre sute de cretini mai dai și de un comic.

M-am uitat așa într-o doară să văd poate o fi Captain America pe net. Este, însă se vede sub orice critică. Și aici un comentariu m-a făcut să râd de m-am ținut cu mâinile de burtă, congestionat la față și cu lacrimi în ochi.

VasileRasky parcă a descris exact cum se vede și se aude versiunea filmată de la cinema
Audio – 0 – gen peșteră
Video – 1 – Parkinson, faza terminală

N-am mai râs așa de o bună bucată de vreme. Anul trecut găsisem pe CineMagia o descriere a unui film. Doamne și acum râd ca tâmpitul când îmi aduc aminte. Așa rău îmi pare că n-am salvat descrierea aia, sau măcar numele filmului, deoarece făcea toți banii.
Filmul este o prezentare frumoasă a unei povești“… niște bla bla-uri cam neinteresante. Până ajungem la sfârșit.
Și astfel, eroul nostru va trebui să se lupte până la moarte cu x-ulescu, netrebnicul răufăcător, împreună cu banda lui de tâlhari și criminali odioși“.

kid-boy-on-computerAltă dată am dat de un copilaș de filelist (genul ăla de 12-13 ani care nu iese din casă decât la școală). Pasiunea lui este comentat pe filelist despre viața pe planetă și existența extratereștrilor, ființelor oculte, zeilor etc. Deoarece este doxă de carte, a vizionat toate filmele făcute în ultimii 40 de ani și a citit peste 200 de volume de specialitate. Știm cu toții genul ăla.
tot așa, într-un film își dădea cu părerea un copil d-ăsta. Care, culmea, a declarat că Toxin (un film cu zombie jalnic, o tâmpenie sinistră) este mai slab decât The Walking Dead, care MAI E ȘI SERIAL!

Cred că m-apuc să pun toate comentariile astea tâmpite pe TheSnoodles. Așa, just for the fun of it…

Adică e ca și cum ai compara Machine Gun McCain cu The Godfather, care are 3 părți!

Auzisem zilele trecute că s-ar putea da o lege prin care companiile mari de net să interzică utilizatorilor folosirea torrentelor. Să văd atunci dezabonări în masă de la RDS…

There are 4 comments left Go To Comment

 1. Gandim Rational /

  Și dacă ar bloga torrentul, ce? Numa’ cei care-s bătuți în cap s-ar dezabona.

  1 – Există proxy
  2 – Există convertirea de fișiere .torrent în .txt, care mai apoi pot fi descărcate.
  3 – Există SeedBox (server).

  Plus încă alte n soluții pentru a descărca!

  1. Spanac / Post Author

   Evident că există mă, revenim la ODC. Dar, dacaă se dezabonează lumea în masă, să vezi cum moare RDS-ul…
   Nu cum au făcut ăia 10-20 de inși când ne-a tăiat discovery…

 2. Rudolph Aspirant /

  De unde stii ca acel comentator nu vorbea de filmul (non serial) Walking Dead din 1936 cu Boris Karloff, r. Michael Curtiz, atunci cand a facut acea comparatie ? Mai e unul si din 1995, dar ala cred ca e de razboi (Vietnam) nu horror cu zombie…desi cred ca Walking Dead asta din 1936 e mai bun decat Toxin.

  1. Spanac / Post Author

   Orice e mai bun decât toxin. Iar revenind la filmul din 1936, nu știu copiii ăștia cine a fost Boris Karloff, darămite să vadă ei vreun film vechi. Ăștia n-au idee cine-i Bela Lugosi, n-au văzut filme de referință, doar dau din… tastatură….

Leave a Reply