Problemă Samsung Galaxy S4 – ecranul rămâne aprins

Nu știu câți ați avut vreodată “problema” asta la Samsung Galaxy S4. Însă, zilele trecute, am observat că ecranul telefonului nu se mai stinge automat. Trebuia să-i apăs eu pe butonul lateral. M-am uitat în setări, era pus la 15 secunde. L-am pus la 30, tot nu se stingea. Și-nainte să-i dau un factory reset, am zis să mai caut nițel prin el.
Și-am descoperit că ecranul nu se stinge din cauza unor aplicații lăsate pornite. Aplicația în cauză era… Lanterna!
Când e pornită aplicația, ecranul rămâne aprins. Poți să pui aplicația în background, chiar cu lanterna stinsă, iar ecranul tot va rămâne aprins. Până nu închizi de tot Lanterna, nu scapi de “problema” asta.
Și cu această ocazie am aflat și cum să văd ce procese am deschise. Se ține apăsat pe butonul din mijloc (singurul buton fizic frontal) mai mult. Ca să le închizi, se trag într-o parte sau alta a ecranului.

Și uite așa, din cauza unei sinhure aplicații lăsate deschise, te sperii crezând că s-a stricat ceva la telefon. Cam săptămânal învăț câte o chestie nouă legată de telefon, apoi încerc să scriu aici ce-am învățat, poate va mai fi de folos și altcuiva.
s1s2

There are 3 comments left Go To Comment

 1. Dobre Petronel /

  Şi fratemiu a avut o problemă asemănătoare la s3 mini. Ecranul nu mergea blocat deloc, uneori se bloca singur si se reaprindea după câteva secunde. Până la urmă l-a returnat. :))

  1. Spanac / Post Author

   Ăla avea probleme, însă în cazul de față era vorba de o aplicație lăsată deschisă. Deci nimic grav.

 2. Daniel /

  S4 e un telefon mult prea bun pentru a crea probleme grave…

Leave a Reply