Produse electrocasnice și climatizare de calitate

Când și când, caut noi magazine pe internet, care au produse de calitate cu prețuri bune. Mă interesează mai ales produsele electrocasnice și climatizare. De curând, am dat peste Marketplace Negociat, un marketplace aparte, bine organizat, cu o gamă foarte diversă de produse. La categoria de produse electrocasnice și climatizare, am găsit o mare diversitate de aparate în stare să satisfacă orice client. În stoc există peste 100.000 de produse. De unele dintre acestea nici măcar nu auzisem.

Îmi place shoppingul, mai ales cel online, deși are unele dezavantaje, dar compensate de niște avantaje foarte importante, cum ar fi posibilitatea a vedea în amănunt absolut toate produsele. Tot mai multe magazine online devin marketplace online, un site e-commerce de unde vizitatorii pot achiziționa produse de la diverse companii. Unele marketplace-uri cunoscute pe piața noastră sunt Amazon, F64 și eMAG. Clientul online trebuie să știe că o mare parte dintre produsele listate pe aceste site-uri aparțin altor magazine (online sau offline). Comanda e preluată de marketplace, dar produsul este livrat de un magazin partener.

Trebuie spus că, uneori, transportul produselor poate fi problematic. Dacă un client adaugă două produse în același coș, unul vândut de eMAG, iar altul de magazinul F64, trebuie să plătească transportul de două ori, pentru că produsele comandate vin din două depozite diferite. Sigur, la Amazon această problemă a fost rezolvată, unele produse fiind livrate din depozitele Amazon, chiar dacă sunt vândute de un alt terț.

De ce Marketplace Negociat?

– branduri noi,

– idei de cadouri,

– noutăți în modă,

– primești rapid banii înapoi,

– promoții zilnice,

– produse resigilate, mai ieftine, cu aceeași calitate,

– o mare varietate de produse,

– transport rapid,

– calitate garantată,

– prețuri corecte.

Catalog de produse la Marketplace Negociat

– Laptopuri, tablete și telefoane

– PC, Accesorii și programe

– TV, audio-video și foto

Electrocasnice și climatizare

– Prăvălie – market

– Jocuri și gaming

– Auto, moto

– Modă fashion

– Îngrijire personală și cosmetice

– Cărți, birotică și cadouri

– Casă, bricolaj și petshop

– Sport și activități în aer liber

– Jucării, copii și bebe

– Zona outlet.

Ceea ce am văzut m-a determinat să-mi notez datele de contact ale Marketplace Negociat: tel. 0762 433 701 suport@negociat.ro, office@pmab.ro.

Electrocasnice și climatizare de calitate la Marketplace Negociat: aparate frigorifice și accesorii, aragazuri, hote și cuptoare, aspiratoare și fiare de călcat, branduri de top, climatizare, electrocasnice bucătărie, electrocasnice mari, espressoare, cafetiere și accesorii, mașini de spălat rufe și accesorii, mașini de spălat vase și accesorii.

Dintre produsele de climatizare îmi face cu ochiul centrala Ella 150 la prețul de numai 3200 lei. Este ideală pentru un apartament de până la 150 m.c.

– Tensiunea nominală – 220 V

– Puterea nominală – 4 KW (echivalentul a 6-9 KW rezistenţe)

– Curentul maxim absorbit – 20 A

– Greutate – 13 Kg

– Dimensiuni maxime – 27x22x61 cm

– Consum mediu după atingerea confortului termic – 0,2-1,2 KW/h (în condiţii de bună izolaţie).

Avantaje

– ecologică,

– nu emană noxe, nu necesită coșuri de fum și nici rețea de apă curentă,

– nu necesită aprobări pentru montare,

– are dimensiuni de gabarit reduse, e simplu de montat și întreținut,

– durată de funcționare de peste 10 ani,

– nu există pericol de explozie, incendiu sau deteriorare a instalației – control temperatură apă – pompă de recirculare inclusă,

– control apă murdară – control funcționare pompă cu semnalizare defecțiune,

– control circulație apă cu semnalizare înfundare filtru “Y”,

– regim antiîngheț (pornire automată la scăderea temperaturii apei sub 7°C).

Leave a Reply