Recomandări de gadgeturi

Azi am de recomandat niște gadgeturi foarte drăguțe. Și nu vor fi, ca de obicei, tablete, televizoare și routere.

zelmerAm luat un cântar de bucătărie Zelmer KS1500.
Suportă 5 kilograme, iar gradația este din gram în gram. Afișajul este electronic, iar ceea ce-l face cu adevărat o bijuterie, este conversia greutății. Din grame în mililitri, pounds, oz etc. Asta ca să nu vă mai chinuiți cu aplicațiile existente pe mobil. Mie îmi trebuiește un cântar în bucătărie o dată la 3-4 zile, când am de cântărit greutăți exacte.
Este argintiu, ușor și nu ocupă mult spațiu. Sunt foarte mulțumit de el. Reducere de 20% acum, fiind la prețul de 72 lei în magazin.

symaElicopter Syma S107C. Elicopter de jucărie, dotat cu o mini cameră de filmat. L-am comandat pentru mine, dar a ajuns la nepotul meu.
Are 3 canale, asta înseamnând că poate zbura în 6 direcții: sus/jos, înainte/înapoi, rotire către stânga/dreapta. Mini camera video poate capta atât fotografii cât și filmulețe în timpul zborului. De asemenea, camera este detașabilă, scăzând greutatea elicopterului, ceea ce înseamnă o autonomie de zbor mai mare (până la 8 minute).
Preț: 360 lei. Este destinat copiilor de peste 14 ani, ceea ce-l face perfect pentru pasionații de aeromodele, fiind foarte ușor de controlat, perfect pentru începători.

pistolBlaster Lumitron. Pușcă de jucărie. Pentru copii de peste 8 ani. Am luat-o pentru nepot, însă am tras cu discurile alea fosforescente după bietele pisici de le-a luat bâțâiala! Conține încărcător detașabil ce incorporează 10 proiectile. Discuri fosforescente ce zboară până la 18 metri. Vine cu o reducere de 10%, putând fi achiziționat la prețul de 197 lei.

Simon and Garfunkel 5 CD-uri. Pentru tata. E pentru cunoscători, ascultătorii de Guță nu vor ști despre ce e vorba… Preț 90 lei. Bine, nu este gadget, însă este ceva ce-am achiziționat, cu ocazia Crăciunului care se apropie.

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Servicii Funerare /

  din toate astea cantarul m-a pus pe ganduri mari

  1. Spanac / Post Author

   E foarte bun. Eu am avut unul cu arc. Și am pus pe el un kil jumate. S-a stricat.

 2. Pingback: LEAPSA: Ce filme astept in 2014 » Cel mai MINUNAT.EU blog /

 3. Servicii Funerare /

  Apropo cel achizitionat de BF s-a defectat instant. L-am trimis in service si sper sa-l inlocuiasca.

  1. Spanac / Post Author

   Ai avut neșansă, ce pot zice…

 4. Servicii Funerare /

  Sunt un client rabdator care intelege fenomenul. Totul este trecator.

Leave a Reply