Recomandări săptămânale

Cum ieri Spanacul a avut așa multă treabă (lene cronică), abia azi apar recomandările săptămânii de-au trecut.
S-a scris mult, s-a scris bine, nu-mi rămâne altceva de făcut decât să prezint ce și cum.

Încep cu Javra, care a ajuns de la 0 la 4. Nu de notă, ci la Pagerank. Nu știu cum alții reușesc, însă Spanacul tot cu PR3 a rămas…

Trecem la Jidanul care și-a schimbat înfățișarea blogului. Vedem gagici crăcite-n header… Nu pot decât să zic: …-o, mă! (Vinde-o, mă!)

Elly a ajuns deja la al 6-lea happy weekend din acest an. Îi urăm la cât mai multe. Însă pe cât punem pariu că n-o să trecă de 52 de weekenduri?

Adelina ne prezintă cum halește ea ciocolată cu bere. Cică așa te îmbeți cel mai abitir. Că papi ciocolată, ți se face sete, bei bere. Și tot așa. Cu cât mai multă ciocolată, cu atât mai beat ajungi acasă. La vecin…

Ovidiu ne zice de Harlem Shake. Kick-ass dumb japanese shit, if u ask me, but it’s an hilarious dance! FTW!
Dar eu vă recomand și Harlem Shake 2.

Bețivanul ratat ne cântă ceva frumos. Așa mișto e cântecelul încât abia după 3 beri mi-am dat seama despre ce e…

Vienela ne arata cele mai misto poze de le-am vazut săptămâna trecută! Ultima e cea mai mișto. E de făcut și de mine. Aștept însă ninsoarea următoare…

Talentul irosit zice ceva de femei. Și oale, cratițe și fel de fel. Nu știu unde vede el femeile astea la cratițe…
femeia

Tot de femei ne zice de bine și Ruznacul Vrpjitor. Ideea e că ne dezvăluie ce fac femeile la budă, când se duc în turmă.

Oltelean a puratt tricoul lui Rémi Gaillard și s-a plimbat prin toată lumea. Bă, dacă ar fi băut peste tot pe unde a fost o bere moka, eu zic că-a meritat drumul!

Chinezu ne invita la curs de bicicletă. Nu-i nimic de râs, m-am înscris și eu. Un curs de șoferi când ne prezintă așa, moka?

Crețălăul a pornit Blogger Magazin. Încă îi sunt dator vreo 2 beri + trasul de urechi. Omul a uitat să-mi dea să fac revista. Nu zic că-i nasol ce-a ieșit, însă nu-i perfect!

Pe 50bani aflăm că în America (oare unde altundeva?!), o puștoaică de grădiniță a… făcut sex oral unor colegi. Da Fuck?!

Probiu și bancurile. Primul e atât de trist și atât de adevărat… Vreau să știu și eu unde are ăla măcelăria… Ce, îl mai ține minte pe proful de sport?

Iulisa mi-a făcut o poftă enormă de mâncare… Vedeți și voi de ce.

There are 10 comments left Go To Comment

 1. Aidan Ovidiu /

  Thank you, thank you, thank you kindly! 😀

  1. Spanac / Post Author

   Now do the Harlem Shake!

 2. elly weiss /

  Multam fain pentru recomandare 😉
  Dar mai bine era link direct catre articole. Eu public putin dar la cei care publica mai mult…n-am timp sa caut care e articolul la care se refera recomandarea de la tine 🙂 Sunt in mare criza de timp si nu cred ca doar eu.
  Seara buna!

  1. Spanac / Post Author

   Păi aia, am zis ca lumea să caute articolul cu pricina, poate mai găsește lși altceva interesant. Am zis să încerc și așa dar văd că n-are succes…

   1. Aidan Ovidiu /

    Cum nu are, dude? E foarte buna ideea ta, in formatul curent. Timp se gaseste mereu, pentru orice. Kudos & keep it up!

    1. Spanac / Post Author

     Nu prea se mai găsește timp dude. Ca dovadă, nici eu nu mai stau să mai citesc bloguri din păcate. Am să scriu mâine un post pe tema asta cu timpul limitat și grăbitul excesiv.

 3. un Neuron /

  Mersi mo! Da’ nu vând ni’ica! Ţin numa’ pentru mine! :))))

  1. Spanac / Post Author

   Ba vinzi Jidane… Numa’ că scump!

 4. vienela /

  Merci mult de recomandare, mister Spanac. De ce nu pui link pe articolul unde ai vazut pozele, sa stim si noi la ce te referi?

  1. Spanac / Post Author

   Aia a zis și Elly. Am crezut că lumea va fi interesată să citească mai mult de pe bloguri decât de un singur articol. Dar nu mi-a ieșit…

Leave a Reply