Renovezi sau construiesti o casa de la zero? Atunci ai nevoie de Special Doors!

Cand muncesti o viata sa-ti permiti un apartament sau sa ridici din temelie un proiect la care ai visat si zi si noapte, nu prea este loc de erori majore. Iti vei dori o echipa de constructori profesionisti, iti vei dori ca finisajele sa fie perfecte si design-ul interiorului sa fie intocmai precum cel din viziunea ta.

Cand faci un pas major, atat de important, vrei ca fiecare detaliu sa fie pus la punct inainte de a te muta cu toata familia. Fiindca atunci cand stii ca mai e de facut ceva pe undeva, ceva e incomplet, parca nici nu poti dormi noaptea. In special cand e vorba de usile din interior ce aduc un anumit nivel de confort, siguranta si intimitate. De aceea, Special Doors vine cu solutii inteligente, moderne, atat in ceea ce priveste usile, cat si parchetul.

De ce sa alegi usi de aici

Cand vine vorba de usi si parchet laminat la Special Doors regasesti calitate superioara, rezistenta si viata indelungata a acestora, acestia oferind clientilor variante de la unele dintre cele mai cunoscute branduri. Usile si parchetul sunt doua dintre lucrurile pe care nu le schimbi prea curand, vor fi parte din decor ani la randul, poate chiar toata viata. Deci este important sa alegi din start variante care sa se completeze reciproc, modele care sa nu se demodeze vreodata si care sa se potriveasca perfect in stilul pentru care ai optat in locuinta. O usa din lemn nu se va potrivi intr-un stil modern, precum o usa din metal va arata cam ciudat la intrarea unei cabane din busteni.

La Special Doors vei regasi usi de interior, usi metalice intrare si parchet laminat pentru toate gusturile si orice design interior. Iar daca te incadrezi in tipologia persoanei nonconformiste, atunci ce zici ca in locul usilor de interior clasice sa optezi pentru cele din sticla? Nu-ti face griji, nu se sparg ele atat de usor, e nevoie de un impact destul de puternic. Sunt tratate special, in functie de optiunea dorita. Se gasesc in catalogul online atat cele tratate prin imprimare, cat si prin sablare cu nisip. Poti alege din variante ce expun o anumita locatie, cum ar fi o plaja exotica si sa te simti zilnic zen admirand acea usa, planuind urmatoarea vacanta. Sau poti opta pentru cele cu forme geometrice, in nuante clasice, calde, daca nu vrei sa iesi prea tare din zona de confort.

Alegerea iti apartine! Tu doar intra pe www.specialdoors.ro si rasfoieste catalogul lor virtual.

Contact: 0728.476.634

Leave a Reply