Revelion 2014 în Londra. Dezmăț, capete sparte și un mort.

Peste 100 de persoane au fost arestate ieri dimineață în Londra, majoritatea fiind trecute bine peste limita de 0,8 la mie a alcoolemiei.
Sincer mă mir că într-un oraș cu 8 milioane de locuitori (12 milioane cu zonele adiacente) au fost numai 100 de arestați pentru tulburarea liniștii publice.
Dacă s-ar fi deschise granițele pentru “muncitorii” europeni (est-europeni adică, românii incluși) cu vreo 3-4 zile înainte, pe puțin 1000 de persoane ar fi fost arestate pentru fapte mai grave decât “mumu garda“, “huo, porcilor” etc.

This slideshow requires JavaScript.

Din păcate, pentru câțiva, bucuria unui Revelion de neuitat, cu artificii, muzică și voie bună s-a terminat cu zăbrelele reci ale arestului, capete sparte, sau apa rece a Tamisei. Deoarece există un dispărut, care a ieșit la o plimbare cu un caiac, în mijlocul nopții, băut bine. Se presupune a fi mort, din cauza apei foarte reci ale Tamisei în perioada asta a anului. Cercetările continuă pentru găsirea acestuia.

Spre dimineață, după ce petrecăreții au reușit să plece către case, mai mult în patru labe decât ținându-se singurei pe picioare, în urma lor orașul arăta exact ca după un concert rock care ar fi durat 4 zile non-stop. Încă nu s-a dezvăluit cantitatea exactă de deșeuri lăsată în urma lor, însă vă puteți face o părere după următoarele imagini.

londra 2014 (22)

londra 2014 (26)

londra 2014 (16)

londra 2014 (18)

londra 2014 (11)

There are 12 comments left Go To Comment

 1. Pingback: Revelion 2014 în Londra. Dezmăț, capete sparte și un mort.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro /

 2. Rudolph Aspirant /

  Domnule totusi ala din prima poza isi face datoria sa o care in carca pe fata aia intoxicata, nu a lasat-o sa se descurge singura in vreun sant, iar fetele din poza a 2a par a avea si ele grija unele de altele plus stau si jos adica nu par nici a fi in pericol nici a crea dezordine publica. Sunt cam mahnit ca nu au fost oferite poze cu exemple bune asemanatoare si pt tineretul gay, ca am eu niste cunoscuti la Londra despre care tare mi-e teama ca, neavand role model bun asa ca in pozele mai sus mentionate, au ajuns in grija contribuabilului dupa gratii.

  1. Spanac / Post Author

   Băutura nu face casă bună cu nimic…

 3. Vladimir /

  Pai si ce? 😀 S-au simtit bine! In plus asa arata Londra si dupa week-end. Betivii inclusi. Eu zau nu vad care e problema si de unde oprobiul asta fata betivi si disturbarea linistii publice in Romania. Ca doar nici voi nu beti apa de revelion si nici nu recitati poezii si faceti curat dupa ce va imbatati :D. Iar Bucurestiul arata la fel de jegos si in zilele saptamanii…

  1. Spanac / Post Author

   Așa arată Londra în fiecare weekend? Înseamnă că ăia nici nu se mai sinchisesc să arunce ceva la coș, le “scapă” automat pe jos…
   Nu știu ce străzi ai văzut tu. însă mie rar mi-a fost să văd străzi așa murdare în București. Îți vine să crezi sau nu, dar tot vine mașina de gunoi o dată pe săptămână.
   Recunosc, chiar și strada mea e mai murdară pe 1 ianuarie. Însă e plină de cartoane de la petarde și artificii. Deși în ultimii 2 ani, destul de slab au fost ăștia. În alți ani jurai că-i Beirut. Anul ăsta n-am apucat să dau și eu cu 2-3 “pocnitori”, pentru că nu aveam zgomot de font deloc puternic să mă acopere.

   1. suntdejaacolo /

    Așa arată Londra în fiecare weekend? Înseamnă că ăia nici nu se mai sinchisesc să arunce ceva la coș, le “scapă” automat pe jos…
    crede-ma, majoritatea habar nu are cum sa foloseasca un cos de gunoi. stai in metrou sau in autobuz, termina de mancat gogoasa si ambalajul pe scaun pe jos oriunde mai putin la cos.
    si Londra arata asa in fiecare vineri sambata si duminica (pana pe la pranz). Dar daca vrei sa ai o iesire in weekend si nu esti bautor din ala care sa uite ce a facut cu o noapte inainte, nu te integrezi deloc aici….. aaah plus femeile care sunt in metrou, autobuz pe strada care pur si simplu beau ca vacile si vomita langa ele si nici nu se mai sinchisesc sa plece din locul ala….
    de revelion una aporape a vomat pe mine in metrou…
    si acum doua saptamani, tot in metrou, tot una, s-a trezit brusc din somnul de betie, a vomat in dreapta ei si s-a culcat la loc.
    pentru cine mai zice de rau de bucuresti…le doresc sa isi bage undeva acele cuvinte… eu asa ceva nu am vazut in Romania…si nu in “cantitatile” astea.

    1. Spanac / Post Author

     În halul ăla sunt? Nu mă așteptam, sincer… Aici rar am văzut betive. De obicei dorm în casă unde beau, nu în metrou sau autobuze…

 4. adelinailiescu /

  Bine le faci ca-i monitorizezi! Ai fost chiar prea bland in relatari la cat ne “porcaie” ei pe noi. Zau daca nu merita invadati, sa se umple cheiul Tamisei de fuste crete…
  La multi ani si sa ai un 2014 plin de “succesuri”!

  1. Spanac / Post Author

   Nu vreau să se umple Londra de fuste crețe. Nu vreau ca nicio țară să fie plină de fuste crețe, nici România. Dar la cât ne porcăie ei pe noi, măcar să le mai dea careva peste bot.
   Să ne citim cu bine și anul ăsta, Adelino!

 5. Lisa /

  Foarte frumos. Nici nu mă aşteptam la asta din partea londonezilor 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Cică civilizație…

 6. Servicii Funerare /

  Din prea multa civilizatie au ajuns unde-au ajuns, rusine.

Leave a Reply