Rigole inox de la Iperinox – calitatea pe care ți-o dorești

Pățitul știe mai bine, spune o vorbă din popor. Când ai nevoie de un lucru și începi să cauți prin comerț opțiuni, îți dai seama că duci lipsă de informare. Alegi ceva la întâmplare și, din păcate, trebuie să experimentezi să îți dai seama de calitatea produsului. Mai bine mergi la sigur! Află din rândurile ce urmează mai multe despre rigolele din inox de la Iperinox.

Atunci când ai nevoie de rigole inox, te poți baza pe stocul de produse de la Iperinox

Rigolele din inox sunt practice și funcționale. Acestea permit scurgerii apei, fie că vorbim de bucătării, băi, piscine sau alte spații unde se necesită drenaj. Dacă ești în căutarea unor rigole inox de calitate superioară, la un preț accesibil, Iperinox este opțiunea potrivită.

Iperinox comercializează o gamă largă de rigole, cu varietate în dimensiuni și design, începând de la modele simple, până la cele sofisticate.

Unul dintre avantajele rigolelor inox de la Iperinox este calitatea lor superioară. Acestea sunt realizate din inox rezistent la coroziune, la impact și la temperaturi ridicate. În plus, finisajul satinat le conferă un aspect estetic și elegant.

Un alt avantaj al rigolelor inox de la Iperinox este stilul lor modern. Sunt disponibile variante faianțabile, cele care se integrează plăcut în orice design al băilor și sunt în mare parte acoperite de plăcile ceramice. Astfel, vor fi mai puțin sesizabile. Acestea sunt de obicei alegerea în băile minimalist amenajate. Singura condiție este că vor fi schimbate sau inițial montate când faci renovările în baie.

Ușor de instalat și de întreținut

Un aspect important în ceea ce privește astfel de rigole inox se referă la ușurința cu care sunt întreținute, curățate și chiar și instalate. Acestea se curăță ușor, nu se pătează și nu corodează în timp. În plus, fiecare achiziție este însoțită de garanție valabilă 5 ani, așa cum este ea oferită de către producător.

Găsim aici disponibile rigole faianțabile, cele cu scurgere verticală sau în perete, cele slim sau cele cu grătar. Iar la această ultimă categorie există diversitatea de modele ale grătarelor, decupajele decorative fiind menite să aducă un plus în estetica locului de amplasare.

Tot la capitolul curățare sau întreținere este de menționat că rigolele disponibile la Iperinox sunt din clasa celor care au în dotare o gardă antimiros. Asta înseamnă că apa nu va stagna și nu se vor forma mirosuri neplăcute în rigolă, care în timp emană un iz greu de suportat.

Comandă online

După o analiză a produselor disponibile la Iperinox o comandă poate fi ușor și rapid plasată, în pagina oficială.

Comandă și ai parte de livrare rapidă – contează și asta când stai în așteptarea unui accesoriu pentru a putea continuă cu renovarea – și de produse de calitate superioară! În această perioadă sunt reduceri aplicate la o gamă largă de produse, din categorii diferite, atât la rigole de 40 cm, cât și la cele mari – de până la 120 cm. Tu ce alegi?

Contact:

0743 940 601

info@rigolesifoane.ro

Depozit Str. Gara Veche Nr. 8G Piatra Neamț

Leave a Reply