România e pe ducă! Ce e de făcut?

Că România se duce încet încet pe copcă nu e nicio noutate. Dar să vedem ce e de făcut pentru a o salva.

RomâniaÎn primul rând trebuie să ne întrebăm dacă se mai poate salva. La prima vedere, din păcate, pare o cauză pierdută. Însă nu e așa. Avem în continuare multe resurse naturale. D-aia ne trag toți în țeapă. Ca să ne fure. Căci de n-am avea nimic, ne-ar lăsa în pace toate puterile lumii. Inclusiv rahatul ăla de FMI.
Aia e marea noastră problemă. FMI-ul. La care suntem în prezent datori vânduți. Și noi și stră-stră-stră-nepoții noștri. Căci toate lichelele care ne-au condus în ultimii 23 de ani au avut grijă de asta.

Să mai spun care a fost prima greșeală a FSN-ului? Pe lângă furturile din avutul obștesc (sună a comunism și ce-mi pasă mie, căci e adevărul), nea Iliescu, “desrobitorul” țării a semnat frumușel cu Rusia un contract de-a importa gaze naturale. Pe 20 de ani, acel contract neputând fi contestat sau anulat. În acel contract, România importa (trebuia, mai bine zis) gaze naturale de la ruși, la prețul DE 4 ORI MAI MARE CA ORICARE ALTĂ ȚARĂ DIN EUROPA, care importa de la ruznaci gaze.
Adică dacă Polonia lua gaze de la ruși, le lua cu 1 dolar metrul cub. România le lua cu 4. Este doar exemplu, nu știu dacă a luat Polonia gaze de la ruși și care-s prețurile exacte.
De ce s-a făcut asta? Pentru că așa trebuia să se facă. Ordin de sus. Nu vă spun care sus că-mi ies cuvinte că încă mai cred în teorii ale conspirației, moș Crăciun și cai verzi pe pereți.

Că Iliescu a fost pus de Moscova la tronul guvernării, nu cred că mai e acum niciun secret. Însă până nu demult, dacă aveai boașe-n tine ți spuneai chestia asta public, erai mătrășit.

În prezent avem și idioțenia asta inventată, anume criza economică. E un mare vax. Și să vă spun de unde a pornit ideea asta de “hai să facem noi o criză economică mondială“? Ce mare chestie în istorie s-a întâmplat în 2008? A IEȘIT PREȘEDINTE ÎN AMERICA UN NEGRU!

Nu-s rasist (cel puțin nu așa mult pe cât ați crede voi). Însă chestia asta a dus destabilizarea dolarului într-un mod alarmant. Pentru că, marile bănci americane “au dat faliment”. Adică și-au retras evreii banii (aceleași familii evreiești care au dus Germania în anii 30 în pragul colapsului – altă discuție), au pus lacăt pe ușa băncilor, au declarat falimentul și haida în Caraibe. Sau alte locuri exotice. Și uite-așa în câteva luni de când a fost ales Obama, America a cunoscut cu adevărat ce e aia “nașpa“. Iar de acolo la toată situația mondială n-a fost decât un pas. De ce au retras evreii banii? Pentru că ei sunt ai dracului de rasiști. Pentru că nu vor să fie conduși de un negrișor. C-o fi el Obama, Bill Cosby sau Wesley Snipes. Niciunul!

– Păi și pe Obama nu l-au pus tot evreii în funcție?
Ba da, tot pe banii lor s-au creat campaniile politice. Însă totul a fost făcut cu un scop. Am mai zis că americanii sunt proști. De fapt, ușor influențabili, nu proști.

Și ajungem la teoriile conspiraționiste de care ziceam. Deja se știe (și se poate bine observa) că România până în 2050 trebuie să aibă sub 15.000.000 de locuitori. Suntem pe drumul cel bun, în prezent fiind abia vreo 17.000.000 de români. Hai 19.000.000 dacă-i punem la socoteală pe minoritari.

LA fel știți că România a semnat prima pentru introducerea halelii alterate. Celebrul Codex Alimentarius. Printre primele teste, pe lângă America, au fost făcute în Anglia, în anul 2005.

Îmi aduc bine aminte când mi-a povestit un coleg care abia întors din Anglia a stat 3 zile de-a mâncat într-una. În Anglia aproape toate alimentele erau tratate și modificate genetic. Astfel încât un banal măr era de 2 ori mai mare ca unul natural, avea un gust puțin spus ciudat și depunea chimicale în prostie.
Și dacă tot nu mă credeți, faceți un test. Luați un măr de la țară din pom, măr d-ăla natural, fără chimicale date pe el și puneți-l pe o masă lângă unul cumpărat din supermarket. Indiferent dacă e românesc sau nu. Să vedeți cât va dura până când se vor strica acele mere. Ce natural în 7 zile va fi încrețit, pe când cel din supermarket se va încreți abia după o lună (chestie testată de mine).

Până acum ce știm? că avem mâncare nașpa, plină de chimicale, murim din cauza ei, iar situația economică nu e deloc pe roze, iar “luminița de la capătul tunelului” e o chestie inventată, nefiind niciodată vizibilă.
Și ce putem face?

Continuarea într-un alt episod!

Sursă foto: Dcnews.ro

There are 3 comments left Go To Comment

 1. manman /

  Bine punctat. Vedem pe fata ca ne fac la buzunar pe toti si noi tacem!

 2. Radu Thor /

  Din pacate nu prea e asa. Criza a fost previzionata si anuntata cu cel putin 10 ani inainte.
  Iti dau un singur exemplu din cele multe. Fa o lectura din Robert Kiyosaki, in special cu “Tata bogat, tata sarac” si o sa ai surpriza sa constati cu cata exactitate prevede evenimentele viitoare. Eu am citit-o prin 2000.

  1. Spanac / Post Author

   Și de când crezi tu că voiau să pună un președinte negru? Crezi că le-a venit idea cu 2 ani înainte? Idea le-a venit în anii 70, după tâmpenia cu războiul din Vietnam. Apoi au lăsat-o baltă până prin 1985… Nu mă întreba de unde știu, citisem mai demult niște cărți pe care nu era voie să le ai…

Leave a Reply