România va trece de la Leu la Like!

Veste îmbucurătoare pentru români! Printr-o hotărâre de guvern, România va renunța la Leu și va face trecerea la Like!

“Ne bucurăm că putem veni în ajutorul a milioane de români cu această hotărâre. Problema trecerii de la Leu la Like s-a dezbătut îndelung, urmând ca trecerea totală să intre în vigoare din 1 ianuarie 2015.” a declarat Mugurel Caisescu, guvernator BNRL.

Decizia a fost luată deoarece în ulimii ani, valul de like-uri a depășit numărul de stropi din oceanul Pacific, estimat la cca 750.000 quintilioane de picături.
Românii au fost foarte darnici cu like-urile în ultimii ani, un român acordând în medie 45 like-uri pe minut, față de doar 28, cât oferă un american, sau 24 cat oferă un japonez.

Vestea a fost primită cu aplauze în rândul tinerilor, pe când bătrânii au fost revoltați de această decizie “neinspirată“.
– E perfect pentru noi, studenții. Mă duc la Mec și cu 3 likeuri mă satur. Oricum butonez tot timpul pe iPhone, deci mă bucură această hotărâre de guvern. – Sergiu, 22 de ani, student

like-lol

– Nu știu ce să zic. Un ban tot mai găseai pe jos, că e amețiți unii și-i pierde. Ba-ți mai lasă o cocoană de pomană 10 mii, ba o bucată de pâine. Acum e greu. – Mircea – 48 ani – cerșetor

– E OK! Chiar că am intrat și noi în Europa cu această decizie foarte inspirată! a declarat un tânăr grăbit care mânuia două smartphoneuri c-o abilitate uimitoare, înainte de-a se pierde în mulțime.

– Nu e bine maică. Nu e bine deloc. Acum nu ne vom mai putea cumpăra nimic, vai și amar de zilele noastre. Cum să dau eu like la aprozar? Trebuie să aștept să-mi vină nepotul cu telefon ca să pot lua o pâine? Și-așa nepoții te vizitează numai când iei pensia! se plânge cu lacrimi în ochi Tanti Florica, pensionară.

Până la 1 ianuarie, toți comercianții vor trebui să schimbe casele de marcat cu unele noi, moderne, care vor tasta like-uri în loc de sume. În caz contrar, aceștia sunt pasibil de amenzi de la 100 la 500 de likeuri! a declarat George Lăikuianu, ministrul integrării europene.

There are 4 comments left Go To Comment

 1. AndreiBlog /

  Gluma’i glumă dar candva se va ajunge așa..

  1. Spanac / Post Author

   Nu mai e mult. Nu vezi cât contează acum likeurile astea?

 2. AndreiBlog /

  Da, un like îți poate salva viața :)))

 3. Pingback: Înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, "Recomandările săptămânii”. /

Leave a Reply