Românii sunt obsedați de sex!

Într-un vechi film cu Andrew Dice Clay, acesta îi răspundea unui mafiot:
– Dacă nu era unchiul tău să-ți plătească curvele, și acum erai cu mâna lipită de mătărângă!

Cam asta e și definiția românului când vine vorba despre sex. Românul se laudă că-l face de 3 ori pe zi. numai că-l cam face singur. Și asta n-o scot așa din burtă sau din vârful… peniței virtuale. E doar o constatare a ceea ce caută românii pe internet. Și după ce căutări au ajuns aici, în decurs de un an calendaristic, te cam iei cu mâinile de cap.

Asta deoarece unul n-a fost în stare să caute despre fizica cuantică și aplicabiliotăți ale acesteia într-un domeniu oarecare. Numai sex, filme porno, întâlniri pentru sex și altele asemănătoare. De fazani nu vorbesc, n-a mai căutat unul așa ceva de pe vremea când era Băsescu președinte.

Chiar așa, să fi intrat femeile în sac? să nu existe vreuna dispusă să “facă o pânză” cu ăștia de caută febril sex pe internet? Propun ca bamii pe care-i dau pentru vacanțe la Mamaia (ca să stea în cluburi de fițe, unde nu prind nimic) sau la bulgari (că “acoloșa e condiții, la noi e bătaie de joc“) să-i pună de-o parte, apoi să-i investească în ceva folositor.

– sală de păcănele
De unde vine bănetul gros și mai intră și gagici să-și caute soții/ amanții să le facă scandal că au cheltuit toți banii la jocuri.

– aprozar
Un magazinaș de cartier unde se vinde de toate. atenție să nu fie vreun Lidl sau Mega Image prin apropiere, că nu-i nicio afacere.

Mă rog, idei sunt multe. Și când buzunarul e doldora de biștari, se face coadă la ușă de gagici. Și de la atâtea bătături în palmă, flăcăii vor face bătături în vârful suliței.

Aceasta postare a fost citita de 795 ori !

Comments

comments

Leave a Reply