Românul, acest războinic al luminii și-al dreptății

Mai să cred că românul s-a născut războinic. Urmaș al lui Zeus, frate cu Bruce Lee și pui de Chuck Norris.
Văd că acum s-au găsit iar să iasă în stradă.
– Să-l dăm jos pe Băsescu!

Motivul? Condamnarea lui Voiculescu. Plânge poporul după Voiculescu ca rușii după Stalin. Ce v-a dat mă Voiculescu? Ce v-a făcut? V-a scos din sărăcie? A mers pe ideea că poporul e deja sătul de Băsescu și-a continuat fixist, exclusiv pe același gând.
S-au dat la antene numai emisiuni din astea pentru gospodine fără prea mare glagorie și s-a bătut pasul pe “Huo Băsescu“. Ce televiziune strașnică!

Nu-l am nici eu la inimă pe Băsescu deloc. Însă nici pe Voiculescu. Personal nu mi-a făcut nimic. V-a făcut vouă, ăstora care
acum le curg lacrimile după el. Indirect s-a îndestulat de pe spinarea voastră, acum 24 de ani. Sau și asta e manipulare pusă la cale de Traian Pinocchio?

Mai mult, am văzut descreierați cu “Gâdea președinte“! Băi, voi sunteți normali? De când un prezentator de televiziune, fie ea și imparțială (ceea ce nu-i deloc cazul lui Gâdea, Badea și gașca) să fie ales președinte?
Ați alege președinte pe Andreea Esca? Pe Busuioc? Nu? de ce? Care e diferența între ei și Gâdea? Ce, ProTV-ul e băsist? Se voiau a fi imparțiali și n-am văzut niciodată o emisiune cap coadă cu “Jos Voiculescu, tărădătorul, jigodia, hoțul“!
În schimb, uitați-vă la o emisiune “În gura presei”. emisiune care-mi plăcea când badea era echidistant. Însă când am văzut că-n 3 emisiuni la rând îl ia la mișto pe Băsescu și doar pe el, am închis scârbit televizorul.
Toți sunt de cumpărat.

Mă întreb cu cât au fost cumpărați ăștia de-au ieșit acum în stradă? Vorbesc de primii, de-au făcut front comun și hai în stradă, mergem la Cotroceni și facem o revoluție.

Condamnarea lui Voiculescu n-a făcut nimic decât să reumple paharul plin al românului. Prima oară porniseră acum 2 ani cu SMURD-ul, apoi au trecut prin Roșia Montană. Ca în final, să se mulțumescă cu puțin. Cu demiterea lui Boc.
Și gata, bravul nostru războinic român, vașnic apărător al dreptății, s-a liniștit. Bestia de Boc fusese redusă la tăcere. Poporul pleznea de bunăstare.

Asta până acum câteva zile, când cel mai mare dușman al poporului, Băsescu, a comis altă nefăcută.
A azvârlit în temnița rece și plină de igrasie pe eroul tuturor românilor, pe Voiculescu.
Nu se poate așa ceva. Cum, să trăiască zmeul iar făt Frumos să șasă în lanțuri, în beciurile reci, să nu vadă lumina soarelui?
Până când să răbdăm asemenea nedreptate?
varan

Așadar, puneți mâna pe furci, topoare, iphone-uri (să filmați) și haidați în bârlogul netrebnicului. La Cotroceni, să omorâm bestia. Adevărul trebuie să înfrângă!

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Spunsieu /

  Eu nu ma uit la antenasi si nu m-a interesat soarta lui Voiculescu. S-au invatat sa manipuleze populatia cu stiri si emisiuni, nu asa se face o televiziune obiectiva.

  1. Spanac / Post Author

   Dar uite câți sunt! Mai nasol e că ăștia au drept de vot. Și dacă Voiculescu îl pune pe Gâdea să candideze, susținându-l financiar, să vezi cum ne facem de fecale în Europa, cu mortăciunea aia președinte.

 2. Rudolph Aspirant /

  1. Cine e ala din poza ?
  2. Vanghelie (Marian) presedinte ! (Va sfatuiesc si va implor sa il alegeti presedinte, zau, imi asum raspunderea, aveti voie sa dati vina pe mine daca nu iese bine)

  1. Spanac / Post Author

   Cum cine e? Extraordinarul om care acum zace-n pușcărie, azvârlit acolo de netrebnicul Băsescu. este creatorul antenelor, Dan Voiculescu.

 3. Florin Dr /

  M-am gandit sa votez cu Radu Banciu daca va candida la presedentie 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Mai bine cu Vadim sau Funar!

Leave a Reply