S-a deschis Brico Depot

Azi s-au deschis cele două magazine Brico Dépôt, care înlocuiesc vechile Bricostore. Vorbim de zonele Pantelimon și Orhideea.
Am fost acolo într-o doară, căutam vopsea lavabilă. Și din autobuz am văzut că se va deschide pe 14 martie. Mi-am dat seama că 14 martie este chiar azi, apoi am observat furnicarul de oameni de la intrare. Intrau cu căruțul și ieșeau cu vârf la căruț.
Ne-am plimbat puțin prin magazin, să vedem ce și cum și poate găsim vopsea. Magazinul este plin de produse la prețuri mai mult decât convenabile. Am găsit vopsea lavabilă la 15 litri, la cel mai mic preț din țară: 23,65 RON.
brico_depot_pantelimon_79329500
Și-am mai cumpărat și ceva care se strică foarte des în casele nastre. Baterie lavoar pentru baie: 20,55 lei, precum și coloana aia de evacuare, de sub chiuvetă. 5,22 lei! Asta când găsești așa ceva la alte magazine de bricolaj la peste 12 lei.
Alte chestii pe care le-am văzut interesante:
– cadă la 179 lei
– furtun + cap duș + support – 12,70 lei

Ce mi-a plăcut a fost faptul că am găsit ceva ce rar mai găsești. Garnituri de cauciuc. 10 bucăți de la 1 la 4 lei, în funcție de mărime.

Brico Dépôt aparține de retailerul Kingfisher, lider în bricolajul pieţei europene şi al treilea la nivel mondial, având peste 1000 de magazine în nouă ţări din Europa şi Asia.
“Odată cu inaugurarea celor două unităţi comerciale, retailer-ul anunţă preţuri reduse zilnic şi garanţie pe viaţă pentru produsele din gama proprie adusă în România. De asemenea, clienţii matinali vor primi cafea gratis.”
„Nu este vorba despre încă un magazin pe piața românească de DIY, ci de lansarea în România a unui concept nou și diferit” – Patrick Papot, directorul general delegat al Brico Dépôt România.

Programul de funcționare al magazinelor este:
07.00 – 20.00 – de luni până sâmbătă,
09.00 – 18.00 – duminica

Aici puteți vedea CATALOGUL DE PRODUSE.
Prețurile din catalog sunt valabile în perioada 14.03-24.03. Așadar, grăbiți-vă dacă vreți să faceți o afacere cu bani puțini.

Sursă foto: Brico Dépôt

There are 8 comments left Go To Comment

 1. Corsicaru /

  Lasa ca sunt preturi bune. Am auzit ca cafeaua e gratis, ai profitat?

  1. Spanac / Post Author

   Am ajuns seara. Habar n-aveam că e cafea gratis. M-am dus acolo după vopsea și am găsit.

 2. Razvan Gavrila /

  Decat sa ma duc in nebunia aia…mai bine stau frumos acasa si astept sa treaca nebunia. Sa vezi oamenii cum fugeau cu usile in spinare…tipic romanesc!

  1. Spanac / Post Author

   Era 150 lei ușa de metal, pt intrare. Mai sunt prețurile până pe 24. După aia, cine știe cât ridică prețurile?

   1. Spanac / Post Author

    Și da, din 4 în 4 inși vedeam pe unul cu câte o ușă. Prețurile foarte OK. să vedem calitate până atunci. Revin cu păreri despre evacuarea de chiuvetă și vopseaua lavabilă.

 3. Gigurtu /

  Chiar ca ești un spanac mai spanace! Te miri ca unul căzut acum din copac pe o tufa de… spanac!
  Englezii astia prostovani au stricat ce era bun la magazinul francez, astfel ca nu gasesti ce-ți trebuie, ca nu de strica deobicei lavoarul din baie nici cada si nici dusul. Ai face bine sa nu te mai speli pe cap in acestea ca de aia se infunda cu nisip. Oricât de mult te-ai strofoca sa fi coada de topor pentru străini făcând reclama ta de 2 bani falși, afla si tu ca cel mai bun, este magazinul curat si românesc, Dedeman! Mai spanacule!

  1. Spanac / Post Author

   Nu e reclamă de doi bani, a fost o constatare făcută imediat ce s-a deschis magazinul. Drept urmare, aproape zilnic am căutări după program brico depot.

 4. Pingback: Voi cât timp dormiți pe noapte? Eu reușesc să dorm fix… zero ore. /

Leave a Reply