Să facem o faptă bună?

Băi, ia, berea jos și ochii la mine. Și urecile.
Fiți atenți aici! Facem o faptă bună?

Povestea lui este dureroasă, aşa cum sunt multe dintre poveştile de viaţă ale copiilor bolnavi, care au avut neşansa de a se naşte într-o ţară ce nu îi poate ajuta. Dorinel, un copilaş de patru anişori din Hanesti, Botoşani, născut înainte de termen, are retinopatie şi singura lui speranţă de a-şi vedea vreodată familia este să ajungă la o clinică din Detroit, SUA. Detalii despre cazul acestui băiat puteţi găsi pe blogul lui, dar şi pe Asociaţia Salvează o inimă. Acolo veţi găsi numerele de telefon ale mamei lui Dorinel şi conturile bancare.
O mamă îşi strigă neputinţa de a-şi ajuta copilul, îşi strigă prin presă, la televiziune şi pe bloguri disperarea de a nu putea salva vederea copilului, pentru că nu are bani, iar timpul trece în defavoarea lor. Îndrăznesc să apelez la mila cititorilor mei, la compasiunea pe care orice om o simte atunci când află despre un copil bolnav, cu speranţa că va fi ajutat.
Citeam pe Asociaţia Salvează o inimă apelul impresionant, care ar trebui preluat sub formă de slogan, măcar în această săptămână: VENIŢI DE DAŢI LUMINĂ!

omentariul ăsta l-am scos de la spam, apoi m-am uitat că e postat și la Vienela.

Eu am zis să-l pun, poate facem o faptă bună. Să sperăm că totul se va rezolva cum ar fi mai bine. Totul e posibil cu ajutorul lui dumnezeu!

Evident, multe sunt cazurile astea. Însă dacă putem să facem o faptă bună, de ce să n-o facem?

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Teglas Adrian /

  Am cotrobait si eu prin spam si am gasit acelasi mesaj, o sa urmez si eu exemplul tau, mai ales ca suntem in aceasta perioada in care orice fapta buna este binevenita!

  1. Spanac / Post Author

   Da, cine știe ce A-lister ne citește… Sau vreun Becali

 2. vasilache daniela /

  Ma bucur ca te-ai alaturat acestei initiative, si eu am primit o astfel de propunere de a mediatiza acest caz si il voi onora in cadrul zilei de azi, printre picaturi de treaba, in pauzele de online..:)
  Caci pauzele lungi si dese…

  1. Spanac / Post Author

   Foarte frumos din partea ta.
   Pauzele lungi și dese, cheia marilor… leneveli 🙂

 3. Vienela /

  Sper ca articolele noastre sa aiba ecou si copilasul sa poata strange banii necesari. Merci, Spanac!

  1. Spanac / Post Author

   Să sperăm că are un ecou bun…

Leave a Reply