Să folosim conștient energia vie!

Volumul “Vindecă natural dermatita atopică, alergiile şi intoleranţele alimentare ale copilului tău” e una dintre cele mai serioase lucrări referitoare la alergologia pediatrică, aprecierile cititorilor demonstrând asta. Așa-zisele energii vii se manifestă peste tot în jurul nostru și vin de la tot ce este viu, floră și faună. Lucrarea arată că totul e să știm să folosim conștient energia vie, în locul medicamentelor de sinteză, pentru binefacerile aduse organismului nostru.

Cartea scrisă de dr. Ingrid Bălan și Dumitru Bălan dezbate în amănunt peste 50 de subiecte foarte interesante şi atent selecţionate, adresându-se părinţilor ai căror copii suferă de dermatită atopică sau eczemă, astm bronşic, rinită alergică, alergii sau intoleranţe alimentare, afecţiuni digestive sau diverse alte probleme de sănătate.

Lucrarea, însă, e recomandată în egală măsură şi adulţilor afectaţi de aceste afecţiuni, fiindcă toate informaţiile din carte sprijină procesul terapeutic stabilit de medicul specialist.

De asemene, se recomandă cu încredere medicilor de specialitate care activează în domenii de interes, precum alergologia, gastroenterologia sau dermatologia, dar şi părinţilor care doresc să le impună copiilor un protocol nutriţional sănătos, care să le corijeze majoritatea deficienţelor ortomoleculare cu care se confruntă.

Respectând aceste recomandări bazate pe principiile naturopate, cresc simţitor şansele de reechilibrare a nivelului energetic al organismului, prevenind declanşarea unor sensibilităţi temporare sau chiar a unor afecţiuni cronice ale copilului. În plus, lucrarea constituie o alegere perfectă pentru a identifica un cadoul ideal pentru cei dragi dvs.

Amănunte despre această valoroasă lucrare găsiți pe site-ul www.vindecadai.ro. Au fost riguros abordate toate subiectele analizate, dintre acestea amintind:

– cauzele care stau la originea declanşării dermatitei atopice, a alergiilor şi a intoleranţelor alimentare;

– legătura directă dintre prezenţa toxinelor în organism şi declanşarea dermatitei atopice, alergiilor şi intoleranţelor alimentare, dar şi metode naturale de detoxifiere a organismului;

– cercetările ştiinţifice care confirmă eficienţa remediilor propuse în lucrare;

– alergiile alimentare și respiratorii precum şi remedii naturale de reechilibrare a organismului care pot înlocui cu succes administrarea medicamentelor convenţionale;

– intoleranţele alimentare şi modalitatea de diagnosticare a acestora;

– enzimele digestive şi rolul lor în ameliorarea simptomatologiei DAI;

– infecţiile asociate acestor sensibilităţi şi modalitatea naturopată de tratare a acestora;

– analizele recomandate în diagnosticarea DAI;

– tratamentul igieno-dietetic naturopat si protocolul nutriţional antiinflamator perfect adaptat sensibilităţilor DAI;

– suplimentele naturopate care inhibă activarea inflamaţiei cronice în organism;

– direcţiile viitoare de cercetare menite să previzioneze apariţia unor noi abordări naturopate de diagnosticare şi de tratare a sensibilităţilor DAI;

– recomandări referitoare la alegerea unor parteneri comerciali de încredere, care pot furniza alimente biologice şi suplimente nutriţionale de calitate, acest aspect fiind esenţial în încercarea de identificare pe piaţă a unor produse încărcate cu “energii vii”.

2f83-55

Aceasta postare a fost citita de 772 ori !

Comments

comments

Leave a Reply