Secretul frumuseții vedetelor!

Fetelor, vă spun de la început să nu vă panicați. Acest articol este dedicat femeilor care vor să ia seama la niște sfaturi, precum și bărbaților care vor să învețe cum să se ferească de urâte.
Ne uităm prin reviste (cât or mai merge și revistele astea) sau la TV. Vedem tot felul de vedetuțe, care mai de care cu sânii mai mari, cu bucle mai auzii, cu buze cât mai cărnoase. E de înțeles, pe bărbați îi apucă un bâzâit intern și-o furnicătură “mai la vale de buric, unde-i forță de voinic”. Bărbatul începe să nu mai gândească cu capul de pe umeri. Femeia atunci câștigă lupta, fără forță, fără sânge, fără arme.
Dar care este farmecul femeilor? Cum de suntem orbiți de frumusețea lor?
Ei bine, suntem păcăliți! Mințiți pe față!
Hai să vă arăt câteva vedete așa cum nu prea le vede nimeni. NEMACHIATE!
tyra banks
Tyra Banks

Kirstie Alley
Kirstie Alley

cameron diaz
Cameron Diaz

Gata, v-ați speriat îndeajuns? Ăsta e secretul vedetelor. Două gene false, câteva injecții cu botox, silicon sau ser fiziologic în sâni, o perucă profesionistă și extensii gene. Clipește de câteva ori galeț către mascul, iar acesta își pierde orice simț al răspunderii. Va merge în patru labe și va lătra de bucurie dacă femeia îl lasă s-o privească.

Pentru pozele din reviste, fetele după ce-s machiate profesionist (de aceea vedetele din România recomandă cel mai bun make-up artist), sunt prelucrate și-n Photoshop, pentru a înlătura orice imperfecțiune, oricât de mică ar fi aceea.
Evident, nu toate femeile sunt urâte fără machiaj. Însă o urmă de ruj, un roșu pierdut în obraji și ceva maskara le fac la fel de frumoase ca și vedetele de-au stat 2 ore la machiaj.

Cum să ne ferim de femeile machiate fără măsură?
În primul rând, fiți dârzi. Nu vă pierdeți pentru orice zâmbet și pentru orice tipă. Încercați să gândiți și veți observa singuri dacă fata e falsă sau sinceră. Și-n felul cum arată și-n felul cum se comportă. Fugiți de cele machiate strident, de obicei ascund niște pocitanii. Pe care le vedeți abia dimineața când vă treziți lângă ele. Și vă trece instantaneu și mahmureala.

Un machiaj lejer poate face diferența întrea a fi considerată o “panaramă” sau o femeie drăguță. Linia e subțire de multe ori. Trebuie s-o găsiți. Iar dacă nu aveți timp, prietenii de la MyLash sunt întotdeauna aproape pentru voi.

Leave a Reply