Securitatea datelor

Migrația pentru zona cloud atrage din ce în ce mai multe companii, interesul este generat de nevoia puternică de a companiilor de a își asigura securitatea detelor confidențiale. Calculatoarele sunt astăzi create  pentru a păstra o mare  cantitate de date confidențiale, riscurile memoriei calculatorului sunt însă numeroase, acesta este și motivul pentru care stocarea datelor în cloud pare o opțiune mult mai potrivită.
În jurul tehnologiei cloud au apărut numeroase industrii dezvoltatoare de aplicații care încercă să se asigure că stocarea datelor devine un lucru sigur și confidențial, companiile care dezvoltă astfel de aplicații asigură aclienții că datele nu au cum să fie piedute.
Securitatea este interesul fundamental pe care îl au managerii companiilor, datele sunt extrem de importante pentru că de ele depinde dezvoltarea companiei, comunicarea cu clienții și păstrarea bazelor de date. Odată pierdute aceste date compania se oprește din ciclul normal de funcționare, pierde bani și timp prețios.
Dezvoltarea tehnologiei de  tip cloud este o alternativă potrivită pentru directorii de companii care  țin la siguranța datelor.
Recomand: datacenter appnor

Leave a Reply