Selfie!

Știți care e ultima modă acum? Stai, nu pot să zic ultima modă. E so overrated… Cum să-i zic? Ce e hip? Ce-i fresh and new?
Cuvântul SELFIE
Așa, că până acu nu vă gândeați la asta. Știți ce e selfie ăsta? Hai să vă explic eu, că altfel vă uitați 3 ore pierduți în spațiu, după cometa Selfie.

Așadar, selfie e o persoană care-și face singură poze SPECIALE, de pus pe rețelele de socializare.

selfie-shitAdică pac, ți-ai tras poză în WC, o pui imediat pe net. “Uite bă că m-am ușurat aicișa! Na poză!
Nu mai putem zice pițipoancă sau pițiponc, e nașpa. Stai, am zis nașpa. Care e noul cuvânt de-l folosesc masele acum? La naiba, sunt în urmă rău… Mă mir și eu cum de mai trăiesc! Că tot se întrebau câțiva hateri (da, cretinilor tot hateri le zice) cum de mai respir. E simplu băi, am mp3 player cu melodia “inspiră, expiră“, plus explicațiile de rigoare, că altfel nu mă descurcam.
Asta e la modă nenică. Selfie. Dacă nu dau de 3-4 selfie pe zi pe feisbuci, e grav. Înseamnă că lumea e bolnavă și n-a mai dat pe net.

Dacă la criza economică s-au sinucis bancheri, acum în caz de perl udp.pl 31.13.69.160 5000, e jale.

selfiesexAdică, pe înțelesul ălora de n-au prins mIirc, ./vadimII și bătrânele d-astea, floodăm feisbucu!

Bun și când va pica feisbucu, vom avea o mulțime de selfie pe stradă, în WC, în malluri (încă e plin la mall de ei/ ele) mișcându-se haotic, lovindu-se de pereți, zmulgându-și părul din cap că au rămas fără feisbuc. Unde să mai urce ai pozele?
Înstagram nene! Va fi plin de ei acolo. Apoi Pintrerest, chiar Google + vor fi asaltate de-o hărmălaie plângăcioasă de emo-selfie care-și vor uploada pozele. Cam 10000 poze per secundă.
Treaba asta va merge puțin timp, deoarece serverele lor vor ceda floodului imens de multitudinea de poze și se vor închide.

Să vezi atunci zombie pe străzi. Nu te atacă să te mănânce, te atacă să vadă dacă n-ai vreo rețea de socializare care merge la tine pe mobil. căci, se știe, toți avem smartponeuri, tablete, zdrăngănele. Și fără net pe ele, degeba le ai. Acum înțeleg de ce-s atât de urâți ăia că e-book readere. N-au net, citesc. Tocilarii cibernetici.
Omorâți-i cu pietre! huooo!
zombie-selfie
Și ca să le dea așa peste bot ăstora, ce-a făcut Arhi? Și-a luat selfie.ro. Pentru că poate. Să-i dau idee să facă site-ul cu înregistrare, 5 euro lunar? Facem dracului o afacere ceva, că-s mulți selfiști d-ăștia.
Și dacă stau bine să mă gândesc și eu plâng după feisbuc. Unde vă mai spamez mă nene pe cele peste 100 de grupuri în care sunt? Doar-doar mi-o citi cineva prostiile? eu ce sunt în cazul ăsta? “Doar un spamer, dă-l în… Spanac

Doamne ferește-mă de selfie, că de rakeți mă feresc singur!

There are 4 comments left Go To Comment

 1. Andreea /

  Ma asteptam la ceva mai amuzant cand am intrat pe acel site dar e cam dezamagitor, sa fiu sincera.Sunt mai amuzante pozele puse de tine decat cele puse de el…

  1. Spanac / Post Author

   Merci de aprecieri. Nu-i amuzant. Niște flăcăi își fac poze doar pt. a le pune pe net. Nu pricep moda asta. Înțeleg să faci poze cu răsărit, apus, pisicuțe etc… Sau cu tine, dar când ești undeva. Nu că ești pe WC și pac poză…

 2. Adelin /

  Eşti tare tu, mă Spanace. Cum te iei de tot ce e la modă, cum ai tu ceva de criticat despre orice chestie de-asta de-i la modă.

  1. Spanac / Post Author

   Păi dacă moda asta e cu fundu-n sus? A cui e vina? A mea? Ce, tu înghiți toate prostiile?

Leave a Reply