Servicii SEO de calitate

Când m-am apucat de blogul ăsta nu știam de SEO deloc. Nici acum nu știu mare lucru, însă față de început, am mai prins câte ceva. Știam doar că trebuie să am articole lungi, de peste 300 de cuvinte, conținutul să fie unic (adică să nu copiez de la alții) și să-mi fac reclamă.
Prima formă de reclamă, pe care acum am abandona-to, a fost comentarea altor bloguri. comentam mult, știam că nu trebuie să scriu doar “bravo, așa-i cum spui tu!”, pentru că nimănui nu-i plac lingușitorii.
Aveam păreri pertinente despre un subiect anume, comentam și-mi lăsam linkul în urmă.
Așa lumea intra și la mine, pe considerentul “ia să vedem cine-i ăsta, că-mi plac părerile lui“.

SEO-31Acum am abandonat această formă nu pentru că nu aș vrea să comentez, ci pentru faptul că sunt prea ocupat pentru asta. Mă gândesc zilnic despre ce aș mai putea scrie să atragă cititorii și pe zi ce trece încep să cred că, din păcate, brandul Spanac nu este ceva cu care companiile ar vrea să fie asociate. E o chestie comică și atât. Însă ca brand personal, cam pică treaba asta…

În plus, neștiind să-mi fac SEO ca la carte, am doar pagerank 3. Alții, după câteva luni de blogging au ajuns la pagerank 4. Mi-e din ce în ce mai clar că trebuie să apelez la o firmă de specialitate care să mă ajute. Deci aleg servicii de calitate de la Target Web.
Voi cere și o schimbare de temă, ceva să se potrivească unui brand personal puternic, plus găsirea unui nume ușor, simplu și cu prindere la public.

Și după cum am făcut căutări în anul 2001 până să găsesc numele de Spanac, așa va trebui să fac și acum, pentru găsirea unui nume corespunzător pentru un brand puternic. nu, este exclus numelemeu.ro. Nu-mi place să-mi folosesc numele. Ceva mai simplu. e destul de dificil să caute lumea vasilefrancisc.ro. Și din păcate, francisc.ro și franci.sc sunt luate.

Cred că acesta este viitorul în ceea ce mă privește, în lumea 2.0.

Leave a Reply