Serviciile funerare Rarox – de ce sa apelezi serviciile unei agentii de pompe funebre?

Alegerile pe care trebuie să le faci cand vine vorba despre un astfel de eveniment nefericit sunt dificile. Decesul unei persoane dragi este primul factor pe lista durerilor resimtite psihic, potrivit psihologilor. Fiecare persoana are insa diferite moduri de a-si manifesta durerea.

Organizarea inmormantarii poate presupune o serie de provocari. De asemenea implica asumarea unor responsabilitati. Pregatirile aferente unei inmormantari constau in achizitionarea sicriului, intocmirea actelor legislative, organizarea cortegiului funerar și transportul defunctului.

In traditia romaneasca, priveghiul dureaza trei zile. Acestea sunt ultimele momente in care poti ramane la capataiul sufletului iubit, trecut de acum in nefiinta. Pentru a scapa de aceste provocari ce iti aduc o doza in plus de stres si oboseala, Rarox ofera servicii funerare complete in regim 24/24 pe teritoriul intregii capitale.

Ce ii recomanda pe cei de la Rarox?

Pentru ca o inmormantare sa decurga conform cerintelor bisericesti sau traditionale este nevoie de alcatuirea unui plan bine pus la punct. O firma cu experienta asa cum este Rarox poate sa asigure servicii funerare, astfel incat sa fie acoperita o gama variata de cerinte.

Astfel, pe funerarenonstop-bucuresti.ro poti gasi diverse pachete funerare, sicrie, coroane, jerbe, accesorii funerare, dar si servicii de transport. In portofoliul celor de la Rarox se regăsesc pachete la costuri accesibile publicului larg.

In catalogul Rarox sunt disponibile si pachete pentru pensionari. Astfel un astfel de pachet talon de pensie contine:

                *scriu echipat complet,

                *cruce inscriptionata din lemn,

                *transportul sicriului la domiciliu,

                *medic constatare deces,

                *toaletare decedat,

                *coliva, colaci,

                *transport in ziua inmormantarii.

In functie de ce contine fiecare pachet, preturile difera. Majoritatea opteaza pentru un astfel de serviciu deoarece traditionalele inmormantari autohtone presupun o serie de pasi de urmat. Printre acesti pasi se regaseste si provocarea de a prepara alimentele specifice.

Daca nu iti doresti un pachet complet, sicriile si accesoriile funerare pot fi achizitionate separat in functie preferinte.

Cei de la Rarox iti sunt alaturi in aceste momente de doliu cu o gama variata de sicrie. Acestea fac parte din gama social, economic, mediu, standard, lux si gama speciala. Preturile difera in functie de particularitatie caracteristice fiecarui sicriu. Acestea sunt complet echipate cu lenjerie specifica.

Spre exemplu, poti sa alegi materialul din care este confectionat sicriul. Stejarul, ciresul sau lemnul de trandafir fac parte din gama de lux. Mai mult decat atat, fiecare sicriu poate sa fie ornat cu diverse decoratiuni sculptate in lemn.

Serviciile sunt oferite in regim non stop, intocmai pentru a oferi ajutor indoliatilor la orice ora se intampla nefericitul eveniment. Pe langa sicrie, pachete funerare sau servicii de transport funerar, cei de la Rarox dispun si de solutii ce vizeaza aranjamentele florale.

Este recomandat sa iei in considerare si faptul ca transportul este asigurat atat la nivel national, cat si international. Indiferent de serviciul pe care il alegi, acestea stau sub semnul promptitudinii, seriozitatii si a sustinerii oferite pe tot parcursul inmormantarii.

Cei de la Rarox ofera servicii funerare complete pe raza municipiului Bucuresti si Ilfov, fiind un real sprijin in aceste momente de intensa tristete.

Aceasta postare a fost citita de 353 ori !

Comments

comments

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Flatfy /

    Informatii interesante, cred ca voi apela si eu, multumesc!

Leave a Reply